FeatureNyheter

”Golf clubs still on us!”

Ett av Europas bästa semestermål för golf, Algarve i södra Portugal, förlänger kampanjen som innebär att de tar resekostnaden sina gästers golfbagar. Kampanjen blev väl mottaget av golf- och solsugna resenärer rest till Portugal under hösten, och tanken var att den skulle pågå till slutet av april 2021 med bekräftade bokningar senast den 31 december 2020.

Nu kan du boka!

Nu förlängs den med ytterligare en månad och sträcker sig därmed till 30 maj med bokningar som måste bekräftas senast 31 januari.

San-Lorenzo.jpg

Genom att förlänga både boknings- och resefönstret med ytterligare en månad kommer alltså fler golfare att kunna uppleva ett av Europas främsta golfresmål fram till slutet av maj nästa år, där Algarve tar kostnaden för golfbagarna vilket gör att golfare sparar över 1 000 kronor vid sina resor till flygplatsen i Faro.

Stor efterfrågan

Golfare som reser från Storbritannien, Irland, Österrike, Danmark, Frankrike, Tyskland, Sverige, Schweiz och Nederländerna, och som bor på ett officiellt licensierat hotell, villa eller lägenhet – kan ta del av denna service och efterfrågan från dessa länder har varit stor sedan kampanjen lanserades och därför förlängs den nu med en månad till.

Vid ankomsten till Faro väntar södra Portugal med solsken året runt, varma temperaturer och hela 43 golfbanor att välja mellan. Besökare kommer också att känna sig säkra i vetskapen om att Algarve har omfattande försiktighetsåtgärder, med hotell och golfbanor som har Clean & Safe-certifiering, något som har införts av Portugals turistråd under hösten.

Uppleva golfen i Algarve

– När temperaturen sjunker i norra Europa ger vår kampanj förhoppningsvis lite roliga nyheter och även möjligheter för fler golfare att uppleva golfen i Algarve, säger en talesman för Algarve Tourism.

Positiva vaccinnyheterna

– Vi är hoppfulla att de senaste positiva vaccinnyheterna, kopplade till Clean & Safe-åtgärderna på våra golfbanor, kommer att göra att många tar chansen att nappa på vårt erbjudande och komma hit och njuta av våra fantastiska golfbanor.

1200x512-v.3-FACEBOOK-2.jpg

Mer information om golfen på Algarve finns på: www.visitgolfalgarve.com och mer information om kampanjen finns på HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights