NyheterTävlingar

Golf GameBook Open – Sveriges största digitala golftour

Golf GameBook, ledarna inom golftech, introducerar nu den första rikstäckande digitala golftouren. Golf GameBook Open kommer att spelas via en serie utav digitala utmaningar, där deltagandet verkligen är öppet för alla och där golfrundan kan spelas vart som helst i hela landet.

– Vi har 235 000 registrerade användare i Sverige och Golf GameBook Open kommer att fungera som det officiella klubbmästerskapet för alla våra virtuella klubbmedlemmar. Genom att låta spelare utnyttja våra digitala lösningar för att spela sina officiella handicapronder så kan vi verkligen erbjuda en rikstäckande golftour som är engagerande, social och framför allt säker, säger Mikko Manerus, VD och grundare av Golf GameBook.

Golf GameBook Open kommer att bestå av en serie digitala kvalificeringsomgångar som kan spelas på vilken golfbana som helst i hela landet. Alla kan vara med och ronderna spelas som officiella handicapronder direkt i Golf GameBook-appen. Från varje kvalificeringsomgång kan spelare vinna platser till den stora finalen som arrangeras i slutet av säsongen, om hälso- och säkerhetsföreskrifterna tillåter detta.

Möjliggjorts av betrodda partners

– Våra partners sponsrar Golf GameBook Open och bidrar med fantastiska priser för deltagarna. Även under dessa utmanande tider erbjuder Golf GameBook ett utmärkt sätt för varumärken att på spännande och innovativa sätt nå golfare i sin favoritmiljö. Dessa samarbeten ger också våra användare en extra krydda till sitt golfspelande i form av ökad spänning och möjlighet att vinna fantastiska priser, säger Arto Joensuu, operativ chef på Golf GameBook.

Hur det fungerar

Golf GameBook Open kommer att finnas tillgängligt för alla registrerade Golf GameBook-användare i Sverige. Golf GameBook finns både för iOS och Android och är gratis att ladda ned och är gratis att använda. Touren består av av fyra kvalificeringsomgångar, som kommer att publiceras i Golf GameBook-appen. Spelarna har fyra veckor på sig att delta i varje kval. Alla rundor måste spelas som officiella handicapronder och kräver en markör (funktionen kommer lanseras i samband med start av första kvalificeringsomgången).

Varje kvalificeringsomgång kommer att ha två olika klasser för olika handicapkategorier. Tio spelare från varje kvalificeringsomgång (fem från varje klass) vinner en plats till den stora finalen som arrangeras i slutet av säsongen.

För mer information, besök www.golfgamebookopen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights