Nyheter

Golfauktion samlar in pengar till krigets offer i Ukraina

Facebooksidan ”Golftorget” har nästan 31 000 medlemmar där det främst köps och säljs golfutrustning. Sidan drivs av Jesper Karlsson från Blekinge som tog över den för ett år sedan. På Golftorget sker regelbundet tävlingar och andra aktiviteter och just nu pågår en auktion för att få in pengar till krigets offer i Ukraina. Henrik Stenson har skänkt en signerad flagga från hans Open-seger på Royal Troon 2016. Buden strömmar in och just nu är det högsta budet 20 000 SEK. Auktionen pågår till den 15:e april och startade i slutet av mars på initiativ från Golftorgets Jesper Karlsson.

– Jag ville dra mitt strå till stacken och hjälpa till så gott jag kan. Det har varit en fantastisk respons från gruppens medlemmar och andra som hört av sig. Buden visar och folk bryr sig och har stora hjärtan, säger Jesper.

– Vi kommer att skänka pengarna till UNHCR som är på plats i Ukraina.

Om du vill ha en signerad flagga av Henrik Stenson från hans seger i The Open 2016 och samtidigt skänka pengar till de drabbade i Ukraina, kan du gå in på Golftorget på Facebook och lägga ett bud.

https://www.facebook.com/groups/golfklubbor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights