Golftävlingar i EuropaNyheter

Här är allt du vill veta inför Ryder Cup 2023

Håll koll på schemat inför Ryder Cup, som är nästa stora golftävling efter damernas Solheim Cup. Stämningen kommer att vara på topp, var så säkra.

Det traditionella golfeventet är ju vida känt för sin unika atmosfär och för den passionerade publiken. Åskådarna spelar en avgörande roll genom att skapa ett entusiastiskt stöd för sina favoritspelare och lag. Precis som vid Solheim Cup i helgen kommer tv-tittarna att höra sång, jubel och applåder från första tee till sista green.

Golfvärlden håller nu andan, när vi närmar oss den mest efterlängtade och prestigefyllda tävlingen inom golfsporten – Ryder Cup 2023. Vad kan vi vänta oss?

Det återstår att se. Vad vi vet är att tävlingen går av stapeln den 29 september – 1 oktober på magnifika Marco Simone G&CC utanför Rom, Italien
Formatet är följande: Matchspel – 8 fyrboll – 8 foursome – 12 singelmatcher
Ludvig Åberg är debutant och svensken i Europas lag.

Här kan ni se vilka som tävlar för Europa – Team Europe>>>

Och här kan ni se spelarna hos motståndarna i Team USA >>>

När, var och hur?

Här ser ni spelschemat för den 44:e upplagan av Ryder Cup:

Marco Simone i sin praktfulla glans är värd för denna unika tävling

Spelplatsen är vackra Marco Simone Golf & Country Club utanför Rom i Italien. Läget gör banan till en populär destination för både lokala golfare och besökare som vill njuta av golf i den vackra italienska landsbygden. Den är utmanande och kuperad. Förvänta er dramatik när de bästa golfspelarna från USA och Europa tävlar om ära och stolthet på denna otroliga bana.

Marco Simone Golf & Country Club ligger i staden Guidonia Montecelio, bara cirka 17 kilometer från centrala Rom. På banan finns ett slott och banans historia är riktigt magisk. Här kan ni se och njuta av scenen, där årets Ryder Cup äger rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights