Nyheter

Greg Norman varnar: ”Akta er för COVID-19!”

Greg Norman åkte till akutmottagningen på julafton med svåra COVID-19-symptom. Han undersöktes och fick komma hem. Men nu är golflegendaren tillbaka på sjukhuset igen efter komplikationer.

Tillbaka på sjukhus

Enligt Golfweek säger ”The Shark” att han förväntar sig att få återvända till bostaden inom kort efter den antikroppsbehandling han genomgått. I går, söndag den 27 december, skrev Norman på sitt Instagram:
– Nu tillbaka på sjukhus efter att ha fått ett positivt resultat på mitt PCR CoVid-test. Får en kur med Bamlanivimab-antikropp. Vägen till full återhämtning. Hoppas att vara härifrån senare idag. Vill tacka de utmärkta läkarna RN och personal vid Palm Beach Gardens Medical Center för deras otroliga engagemang och professionalism som tar hand om patienter i nöd. De har min största respekt.

Greg Norman gick också närmare in på vad han hade gått igenom. Nu varnar han alla och menar att sjukdomen är inget att leka med. Viruset drabbar alla olika och det har knockat honom rejält.
– Och till alla där ute, ta detta väldigt allvarligt. Symptomen varierar väldigt från person till person. Jag är fit och stark och har en hög smärttröskel, men det här viruset sparkade skiten ur mig som ingenting jag någonsin har upplevt tidigare.

Fruktansvärd huvudvärk

– Muskel- och ledvärk på en helt annan nivå. Huvudvärk som känns som en mejsel som borrar genom huvudet och skruvar bort små bitar, feber, muskler som inte vill röra sig. Att gå ut med min hund Apollo var en mardröm. Jag är så trött.

En bild på den annars så starke Greg Norman ser vi här. Han bär munskydd och är inlagd på sjukhus. Den tvåfaldige British Open-vinnaren spelade golftävlingen PNC Championship i Orlando i Florida förra veckan tillsammans med sin son Greg Jr. Med i tävlingen var också Tiger Woods och Justin Thomas. Även de äldre gentlemännen Gary Player, 85, och Lee Trevino, 81.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights