LivsstilNyheter

Greg Normans lyxhus till salu för 500 miljoner!

Efter 30 år och en Covid-19-karantän vill Greg Norman och hans hustru flytta från sitt hem i soliga Florida. Golfstjärnan bor inte långt från Tiger Woods och Parneviks. Det enorma huset i Hobe Sound i Florida har alla bekvämligheter och är belägen på en ö utanför Jupiter.

På ägorna finns ett stort hus, ett poolhus och ett strandhus. I och runt byggnaderna hittar man en tennisplan, två pooler, en vinkällare och en brygga med plats för en diverse motorbåtar, yachts och vindsurfingbrädor, något som Norman ägnat sig åt som den ”Aussie” han är.

Ett paradis

En köpare med fett bankkonto som letar efter 10 sovrum, 12 badrum, hemmabio, egen bar och gym kan skatta sig lycklig. Sofistikerade mäklarbyrån Coldwell Banker Realty har bilderna som visar hur golfarens paradis ser ut.

– Min fru och jag känner att det är dags att gå vidare efter 30 år här, säger Norman i ett uttalande.
– COVID-19 och hela upplevelsen av pandemin, med social distansering och isolering från våra familjer – varav de flesta bor utomlands – har det senaste året fått oss att inse hur kort livet verkligen är och har fått oss att omvärdera hur och var vi vill tillbringa resten av vårt liv.

Fastigheten som golflegendaren Greg Norman nu vill sälja är åter på marknaden.

Han tillade om hemmet:
– Minnen här är många och oändliga, och de kommer för evigt att vara etsade i våra sinnen.

Har velat sälja länge

Det är inte första gången huset ligger ute till försäljning. I fjorton år han Greg Norman och hustrun försökt att kränga sin enorma lyxvilla i Florida. Men ingen har nappat. Kanske är det prislappen på 500 miljoner kronor som avskräcker köparna?


Bilderna ser i alla fall lockande ut för den som känner sig hemlös och letar med ljus och lykta efter ofattbara 3000 kvadratmeter att rumstera på så här i karantän-tider. Det är en härlig villa med all utrustning och finesser som passar en modern familj som vill ha det allra bästa.

Norman, 65, köpte fastigheten för endast 6,4 miljoner dollar 1991. Sedan dess har fastigheten utvidgats.

Foto Coldwell Banker Realty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights