NyheterTävlingar

Här är våra favoriter i årets U.S. Open!

Årets tredje major står för dörren. U.S. Open spelas på Torrey Pines GC utanför San Diego i Kalifornien. Här vann Tiger Woods sin tredje U.S. Open-titel när han kämpade sig runt med smärtor och till slut vann mot Rocco Mediate i särspel. Här har även PGA-tourtävlingen Farmers Insurance Open spelas en mängd gånger genom åren. Som vanligt är det höga ruffar, snabba och hårda greener och smala fairways som gäller. Vi har här valt ut några spelare vi tror har störst chans att vinna den 121:a upplagan av U.S. Open.

Jon Rahm. Ledde The Memorial Tournament överlägset nyligen när han var tvungen att bryta för ett positivt Covid19-test. Har vunnit tidigare på Torrey Pines och jagar sin första majorseger. Om han är fullt frisk och helt återställd efter Coronan kommer världstrean Rahm var livsfarlig denna vecka.

Collin Morikawa. Är den som spelat bäst från tee till green på PGA-touren under året. Letar efter sin puttning och testar lite olika grepp. Om puttningen fungerar för Morikawa på Torrey Pines, ja då hittar vi honom högt upp på ledartavlan. Kanske allra högst upp.

Xander Shauffele. Hans sämsta resultat i den senaste fyra U.S. Open-tävlingarna är en sjätte plats. Jämn och säker. Gillar banan, kom tvåa när Farmers Insurance Open spelades på Torrey Pines i våras. Växte upp nära banan och jagar febrilt sin första majortitel. Varför inte på hemmaplan denna vecka?

Bryson DeChambeau. Titelförsvarande DeChambeau har letat efter formen den senaste tiden. Slår längst av alla på touren men frågan är om banan passar honom? Världsfemman brukar dock vara duktig på att räkna ut hur han dra nytta av sina längder på golfbanorna. Sannolikt även denna gång.

Tyrrell Hatton. Storformen från i vintras är tillbaka för Hatton. Kom tvåa förra veckan och älskar stora tävlingar numera. Kan han bara tygla sitt humör på tuffa Torrey Pines kan det bli en riktigt bra vecka för världsnian. Har en förmåga att klämma sig förbi sina motståndare när det ska avgöras.

Phil Mickelson. Fyllde 51 år i början av veckan, men Lefty verkar inte bekymra sig över att han är dubbelt som gammal som många i fältet. Vann PGA Championship, men det är en U.S. Open-titel han har längtat efter hela sin karriär. Älskar Torrey Pines och har vunnit här flera gånger förut.

Viktor Hovland. Inför året trodde vi att Hovland skulle ta hem årets U.S. Open och att Norge skulle byta nationaldag från 17.e maj till 20:e juni. Det är absolut en möjlighet. Har sex topp-10 placeringar på PGA-touren under våren. Kom delad tvåa på Farmers Insurance Open på Torrey Pines i våras.

Paul Casey. Blev inspirerad av Mickelsons seger i PGA Championship som visade att de gamla fortfarande kan. 43-årige Casey är i strålande form och har många bra resultat i år. Stark, säker, lugn och smart på golfbanan. Och rutin har han i mängder. Brukar spelar bra på tuffa U.S. Open-banor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights