Nyheter

Nu vill alla synas med Charlie Woods

Nästa generation tar över. Den brittiske golfspelaren Ian Poulter ser alltid till att vara på plats där det händer. Nu visar han stolt upp en bild på instagram sonen Joshua Poulter och Charlie Woods från PNC Championship, som nyligen gick av stapeln i Orlando.

Två generationer

Tävlingen var en enorm publikmagneten ( i pandemi-mått mätt) och där all fokus hamnade på Tiger Woods och hans son Charlie, som spelade tillsammans. ”Fader-och-son-tävlingen” är ett annat namn på mästerskapet eftersom det är två generationer som spelar. Henrik Stenson deltog i år med sin son Karl Stenson.

Ian Poulter skriver:

– Vilken lycka att träffa Charlie Woods denna morgon. Joshua har följt honom med stort intresse och ser upp till honom, precis som vi ser upp till Tiger Woods.

Tiger Woods är mäkta stolt över sin son Charlie

Alla vill synas med Charlie Woods, som redan är en celebritet. Med en världsberömd pappa blev han känd redan i vaggan. De som mött honom menar att han har samma magiska aura, som Tiger Woods. Humor har han också och ett hejdundrande temperament. Det har Tiger Woods själv berättat.

Läs mer om det här>>>

Den brittiske golfspelaren skriver också att golfens framtid är mycket spännande med alla duktiga juniorer som håller på att växa till sig för att blomma ut på touren om några år.

Tiger Woods son Charlie, 12, kommer säkerligen att vara en av de kommande stjärnorna på PGA-touren. Det är det många som siar om i USA. Det skrivs spaltmeter om denne svensk-amerikan (Charlie Woods mamma är Elin Nordegren från Sverige) som spelar fantastiskt golf. Men så har han ju en läromästare i familjen också. Tiger Woods har gjort en fenomenal resa, där han var en hårsmån att mista livet och riskerade att tvingas amputera benet efter den hemska bilolyckan i februari 2021. Inte ens ett år senare kliver han ut på Ritz Carltons golfklubb och dess 18-hålsbana inför miljoner tv-tittare och fullkomligt glänser. Vilka slag!

Här kan ni se ett klipp från YouTube!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights