Nyheter

Inget spel på PGA för Daly

Det är inte alls så konstigt att John Daly uteblir från PGA Championship på TPC Harding Park utanför San Fransisco – men det är fler än Daly som uteblir. Många andra spelare har tackat nej på grund av den rådande pandemin, just nu runt 14 stycken.

John Daly

John Daly förklarade själv på twitter redan för mer än en månad sedan varför han inte tänker spela PGA denna vecka. Och man förstår honom precis.

Coronaviruset härjar

– Folk fortsätter fråga mig om varför jag dragit mig tillbaka från tävlingarna. Just nu är Kalifornien nummer ett bland döda och svårt sjuka. Jag har dessutom gjort en knäoperation, jag lider av diabetes och så tycker jag inte att det känns bra att flyga just nu, skriver den omtalade golfstjärnan. John Daly fick även en cancerdiagnos tidigare under hösten, något vi skrev om här på sajten – läs mer om det här.

Detta är nu första gången på sju år, som han missar denna majortävling. En tävling han själv vann 1991. John Daly skriver vidare på sin twittersida:
– Att vara nära andra, även i små grupper, ökar risken för att drabbas och med mina hälsoproblem är det inte värt risken! Gud välsigne er alla och håll er friska!

Smickrande

Daly tackar vid ett senare tillfälle för alla hälsningar han fått från fans och andra:
– Allt som händer är väldigt smickrande men jag vet att jag måste vinna detta slag, jag har ju vunnit många andra. Så redo för att säga adjö till detta förbannade år 2020!

john daly
John Daly med sin son Little John.

Däremot ser man honom, tillsammans med artisten Kid Rock, under ett presidentmöte med Donald Trump med sin ansiktsmask nedhasad på hakan. Se det här.
– Så nöjd att se en av de bästa presidentdebatterna med Trump – bästa presidenten någonsin, skrev han förtjust.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights