Nyheter

Veckans svep – här är klubbarnas egna nyheter!

Vi samlar här svenska klubbarnas egna nyheter från sociala medier. Bra med en liten snabb-check, eller hur? Vad händer ute i vårt avlånga land. En trend är verkligen att det byggs padelbanor ÖVERALLT. Golf och paddel verkar höra ihop. Golfbladet.se var nyligen på Roslagens GK och imponerades av hur medlemmarna svettades i glasburen bredvid entrén med racket och boll. Men roligt såg det ut!

Torekov GK har nu öppnat upp sin splitternya padelbana för spel. Den ligger invid tennisbanorna med magisk havsutsikt i anslutning till Torekovs GK och drivs av PSV´s samfällighet. Så härligt! Golfbladet längtar dit. Redaktionen kommer ned snart!

Fler padelbanor öppnar

Johannesberg Golf berättar glatt på FB: ”Nu är slottets padelbana färdig!🎉Som klubbmedlem får du spela gratis fram tills den 21 juni (obs hyra av utrustning ingår inte)! Kontakta slottet för bokning på 08-514 101 90. Vem är taggad?”

Många skulle vi tro.

Ljusterö GK lockar man spelare till den sommarsköna skärgårdsbanan med väldoftande kanelbullar.
– Nu är bullsäsongen äntligen igång ute hos oss! Välkomna in och unna er! 🥰🥳 skriver bullbagaren på klubbens FB.

Vår egen proffsgolfare på Vallda GK

Ingen lär väl ha missat att Scandinavian Mixed drar i gång i morgon. Så här ser det ut på Vallda GK i skrivande stund. Stolta är vi att se Henrik Stenson på hemmaplan igen. Han är en kämpe som trots sina omtalade ”klubbryt” är en gentleman uti fingertopparna. Han står värd för tävlingen tillsammans med Annika Sörenstam, som inte behöver någon presentation. Vilket radarpar!

Ekholmsnäs GK på Lidingö berättar stolt att man nu är klara med byggprojekten runt driving rangen! Bara lite detaljputsning kvar att göra. Dags då att boka in en custom fitting med vår HeadPro Markus Andersson. Ingår gör träning med TrackMan förhoppningsvis utan hjullastare som target 🎯 på rangen!

Jätteroligt att Johan Mihkelson Ringqvist, ägare till Ekholmsnäs Golf Lidingö, onsdagen den 26 maj tilldelades fina utmärkelsen Årets Företagare på Lidingö 2021.

Grattis Johan!

Företagarna Lidingö skriver: Johan Mihkelson Ringqvist är en sann entreprenör som med nya idéer och bottenlös kreativitet inte bara byggt upp och utvecklat sitt företag till en verksamheten med god lönsamhet. Så mycket mer än så sker i området tack vare Johans driv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights