Nyheter

Ivanka Trump flyttar till pappas golfklubb

Donald Trumps äldsta dotter, Ivanka Trump, 39, har bott i Washington med sin man Jared Kushner, 39, i fyra år eftersom hon varit politisk rådgivare till sin far. Nu flyttar hon med familjen från politikens centrum ut till Trump National Golf Club, där hon och Jared gifte sig den 25 oktober 2009.

Pappa Trump har sett till att dottern, svärsonen och de tre barnbarnen ska trivas på Golfklubben i New Jersey. Nyligen besökte han klubben. Inte bara för att spela golf själv (vilket han gjorde) utan också för att prata byggplaner.

Trump skottland

Ingen annan president har varit så engagerad i golf. Donald Trump äger 17 golfbanor och han har verkligen sett till att besöka dem under den tid han varit president i USA. Nu när Trump kan njuta av golfen på heltid har nya projekt dykt upp som engagerar entreprenören. Trump National Golf Club ska byggas om och renoveras.

Spekulationer om flytt

Den 3 december ska nya detaljplaner presenteras för byggnadsnämnden i Bedminster i Somerset County ( i New Jersey) med ritningar på fem nya hus samt utbyggnad av ett befinligt hus. Det är just denna handling som lett till spekulationer om att Ivanka Trump och hennes man Jared Kushner ska flytta till Bedminster på heltid, nu när pappa/svärfar lämnar Vita huset.

Amerikansk press skriver att Donald Trump åkte till sin egen favoritklubb ”Trump National Golf Club” i Potomac Falls den 27 november 2020.

Kanske var det all utomhusaktivitet, frisk luft och motion som gjort att Donald Trump kunnat klara av hälsan relativt väl. Det är morgongolf som gäller för Trump. Varje runda sägs ha kostat skattebetalarna en hel del.
– Secret Service har följt med presidenten ut på banan i golfbilar, vilket sägs ha kostat $765,000 att använda, skriver golfnewsnet.com.

Planerna för utbyggnaden av det befintliga huset har gjorts av arkitekten Edward Mattew O’Brien. Ritningarna innehåller planer på två nya sovrum, ett nytt vardagsrum, ett nytt badrum och en ny veranda på första våningen.

Andra våningen kommer att ha ett större sovrum, ett rymligare master badrum, ett nytt omklädningsrum, ett nytt arbetsrum, ett nytt badrum och ännu ett sovrum. När renoveringen är klar kommer byggnaden att ha sju sovrum och åtta badrum.

Paret har tre barn och enligt New York Times kommer familjen att göra huset till sin bas då de kanske inte längre känner sig välkomna i Manhattans societes-kretsar. Kushners familj äger fastigheter i hela centrala Jersey, inklusive kontorsbyggnader på Route 22 i Bridgewater, så det går ingen nöd på dem.

Foto Pressbilder: Trump National Golf Club

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights