NyheterTävlingar

Tourens längsta spelare leder i Sydafrika

Alfred Dunhill Championship 2020 håller som bäst på att spelas i Sydafrika. Det är rafflande jämnt i toppen. Leder gör Adrian Meronk från Polen. Han är 27 år och 1,97 lång. Här ser vi Meronk slå ut lugnt och fint på Leopard Creek Country Club inför tävlingen.

I skrivande stund ligger Adrian Meronk etta skuggad av tonåringen Jayden Schaper från Sydafrika. Meronks senaste merit var att vinna Open de Portugal förra året. Då gick han till historien som Polens förste spelare att vinna en tävling på Europatouren. I Alfred Dunhill Championship 2020 gjorde denne talangfulle spelare en bogey på hål 3 och 4, men lyckades peta in tre birdies och såg till att stanna kvar i topp.

Bara ett slag skiljer polske 27-åringen från Schaper, som är på hemmaplan i Sydafrika. just avancerat från att vara amatörspelare till att bli proffs. Självfallet vill den unge Schaper kamma hem en seger i Alfred Dunhill Championship 2020.
– Jayden älskar att tävla, står det att läsa på hans snygga hemsida.

Här ser vi senaste klippet från andra rundan i Alfred Dunhill-mästerskapen i Sydafrika som är en riktig rysare. Frågan är om reslige Meronk lyckas hålla kvar ledningen. Trycket underifrån är starkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights