NyheterUtrustning

Jordnära toner i höst från Daily Sports

I Daily Sports höstkollektion blandas jordnära toner och mjuka material med kontrastrika färger och grafiska tryck.

– Höstens kollektion är indelad i tre teman. Tanken bakom det första temat är att införliva lite av det vilda in i golfmodet. Det gör vi genom ett animalistiskt inspirerat mönster i jordnära toner. Den nya säsongsfärgen kallar vi Cinnamon, den ger ett sobert intryck till det annars ganska vågade temat, säger Pernilla Sandqvist, chefsdesigner på Daily Sports.

– I det andra temat ser vi ett grafiskt tryck som går i säsongsfärgen Spectrum blue, tillsammans med Raw beige och vitt. Denna slående färgkombination i det grafiska trycket skapar en look som både är klassisk och sportig. I det här temat har vi också adderat ränder och färgblock för att skapa en lekfull twist, fortsätter Pernilla.

– I det tredje temat har vi jobbat med olika texturer för att skapa ett djup och en extra dimension. Här kombineras ett färgglatt abstrakt tryck med en mjuk pilé och en jersey-jacquard. I det här temat finner vi också säsongsfärgen Tulip pink som är en härlig kontrast till de övriga färgerna. Kollektionens tre teman ska inspirera till att våga uttrycka sig med färger och mönster, och du kan enkelt sätta ihop en outfit med favoriter från alla tre teman, avslutar Pernilla.

I kollektionen syns ett tydligt fokus på lager-på-lager, där varje enskilt plagg har unika egenskaper för att bäras som just baslager, mellanlager eller ett tredjelager. Som vanligt genomsyras kollektionen av genomtänkta detaljer där rörelsefrihet och funktion är två viktiga huvudspelare.

– Det här känns som en stark kollektion. Vi har jobbat för att den ska hålla i längden, både vad gäller material, färger och mönster, men också vad gäller tanken om att du ska kunna matcha plaggen med favoriter från tidigare kollektioner. Vi har också en del spännande nyheter, bland annat en jacka där vi fokuserat extra mycket på funktion och rörelsevidd i ärm- och axelparti. Den här jackan ska följa med dig i svingen så att du kan utöva din passion obehindrat, trots kallare temperaturer, det säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.

Läs mer på dailysports.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights