Ny hotelldirektör på nya Smådalarö Gård

Smådalarö Gård Hotell & Spa öppnar i juli efter en stor utbyggnad av den anrika skärgårdsdestinationen. Hotellet har sedan många år tillbaka varit en omtyckt plats för sommarresenären men blir nu en året-runt-destination med en av Sveriges största spaanläggningar, flera restaurang- och barkoncept samt 118 hotellrum. Nyöppningen är en storsatsning i regi av familjeägda Sabis, och det står nu klart att Lars Ålund har fått förtroendet att öppna och förvalta Smådalarö Gård Hotell & Spa som hotelldirektör.

Lars Ålund

Redan i unga år lämnade Lars Sverige för att starta sin karriär som reseledare och därefter har han tillbringat hela sitt yrkessammaliv inom besöksnäringen – i Sverige såväl som utomlands. De senaste 20 åren har han bland annat haft ledande positioner inom Accor Hotels och Rezidor Hotel Group, senast på Radisson Blu Royal Park Hotel i rollen som VD.

– Det är med stor glädje jag tar mig an utmaningen att etablera Smådalarö Gård som Skandinaviens bästa spa- och upplevelsedestination. Jag ser verkligen fram emot att spendera mina dagar ute på Smådalarö Gård, där jag och mitt team ska erbjuda en upplevelse och service som är lika extraordinär som platsen, säger Lars Ålund, ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

På nya Smådalarö Gård kommer nära och långväga gäster kunna ta del av en uppsjö av upplevelser, från gastronomisk njutning till aktiviteter som tennis, golf, padel och vattensporter – och avslappnad lyx på över 2000 kvm spa.

Man har även satsat på sitt event- och konferenserbjudande. Utöver det breda utbudet av nya upplevelser kommer hotellet fortsätta spegla Smådalarö Gårds rika historia med lantbruk, fiske och bränneri, kombinerat med personlig service av högsta kvalitet.

– Att lansera den här exklusiva skärgårdsdestinationen med Lars vid rodret känns tryggt. Lars erfarenhet från branschen, såväl internationell som på hemmaplan, ger oss fantastiska förutsättningar att etablera våra nya koncept och samtidigt fortsätta höja nivån ytterligare, både när det gäller service och upplevelser säger Ulf Cato, Affärsområdeschef Hotell & Möten på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights