Nyheter

Rory McIlroys ilska över frågorna om Tiger Woods golfkarriär

Det var en chock när nyheten kom att golfstjärnan Tiger Woods kraschat med sin hyrda SUV i Los Angeles. Oron är stor och frågorna många. Hur gick olyckan till och kommer Tiger Woods att kunna komma tillbaka och spela golf någonsin igen? I amerikanska nyhetsmedia diskuteras ämnet intensivt. Men de som står Tiger nära känner att det enda som är väsentligt är att han blir bra igen. Skadorna var omfattande.

Tiger Woods

Nu ryter Tiger Woods vän Rory McIlroy ifrån. Han tycker att omvärlden ska koncentrera sig på nuet, inte framtiden.
– I det här skedet tror jag att alla bara borde vara tacksamma för att han är här, att han lever, att hans barn inte har förlorat sin pappa, sa Nordirlands McIlroy till journalisterna vid World Golf Championships Workday Championship på Concession Golf Club i Bradenton, Florida.
– Det är det viktigaste. Golf är så långt ifrån vad som är viktigt, det är inte ens på kartan just nu.

Vad kan svarta lådan berätta?

Undersökningen fortgår och Los Angeles County Sheriff’s Department håller på att se vad den så kallade ”svarta lådan” kan avslöja. Svarta lådan är en slags inspelningsenhet från den Genesis GV80-bil som Woods körde när han var inblandad i fordonskraschen förra veckan. Förhoppningsvis har den svaret om vad som egentligen hände.

Det har framkommit att Tiger Woods troligtvis somnade vid ratten. Eftersom golfstjärnan fortsatte rakt fram när vägen kröktes är teorin att han inte var vid medvetande. Tiger Woods har gått på starka smärtstillande tabletter efter den ryggoperation han gjorde nyligen. Men enligt en rapport från USA Today söker utredarna inte efter blodprover från Woods för att avgöra om han körde under påverkan av medicinering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights