NyheterTävlingar

Här är spelarna som fått en inbjudan till The Masters

Visst är det pirrigt? Vi golfintresserade längtar till den 6 april, då årets Masters startar på Augusta National. Spelarna på touren är lika taggade de. Golfbladet.se har scannat sociala medier och sammanställt vilka golfspelare, som verkligen vill att The Masters ska börja snart. Men först bjuder vi på info om vilka som kommer att delta.

Vilka är spelarna som fått en inbjudan till Masters 2023

Augusta Nationals ordförande Fred Ridley har sett till att offentliggöra att även de utskällda spelarna som gått över till LIV Golf får delta i The Masters. Förutsett att man uppfyller kraven för vara kvalificerad till majorn. Detta innebär att 18 av startfältets förväntade 89 spelare, numera spelar på LIV Golf. Till årets stortävling har samtliga 18 fått grönt ljus till majorn.

Vilka är då spelarna som vi kan följa mellan den 6 april och den 9 april? En rad stjärnor gör sig nu redo. Dessa har fått en inbjudan: Veteranen Phil Mickelson Han har redan testat den gröna kavajen ett par gånger med segrarna 2004, 2006, 2010, Charl Schwartzel är även han en mästare från 2011, Bubba Watson vann The Masters år 2012 och 2014, spanjoren Sergio Garcia glänste med segern 2017, amerikanen ”Captain America” Patrick Reed vann 2018 och succémannen Dustin Johnson drog på sig segerkavajen 2020.

Andra som gått över till LIV touren och som kommer till Masters är mexikansk-amerikanske Abraham Ancer, Kanada-födde Jason Kokrak, Sydkoreanen Kevin Na, Louis Oosthuizen från Sydafrika, belgaren Thomas Pieters och Harold Varner III från Ohio i USA var alla rankade inom topp 50 på världsrankingen i slutet av 2022. Bryson DeChambeau får en plats genom sin seger i U.S. Open 2020, Brooks Koepka för sin seger i PGA Championship 2019 och Cameron Smith för sin vinst i The Open förra året.

Här kan ni se alla som fått en inbjudan till att få spela US Masters på Augusta National>>>

Min Woo Lee har fått en inbjudan till Augusta och är stolt över att berätta detta på twitter.

Jason Day från Australien har även han fått en inbjudan att spela. Roligt för honom eftersom han missade förra årets tävling. Harris English och Keith Mitchell har också fått en inbjudan.

Patrick Cantley berättar att han nu laddar för Masters.

Och innan dess har Cantley twittrat att han börjar träna inför den stora sammandrabbningen.

Brooks Koepka har de senaste åren varit skadad. Han låter oss följa med på en minnesresa hur det såg ut för två år sedan. Vi håller tummarna att Koepka är på bettet igen inför de stora eventet i april.  Koepka har haft stora framgångar de senaste åren i US Masters med en delad andraplats 2019 och en delad sjundeplats 2020. De senaste två upplagorna har han dock missat kvalgränsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights