Nyheter

Nya pappalivet för Rickie Fowler

Nu gäller andra saker för Rickie Fowler än att nöta golfslag. Papparollen är en helt ny upplevelse för amerikanen, och det tar på krafterna att ha en liten baby i familjen. Här ser vi en gullig bild som golfspelaren lagt ut på instagram.

På Lucia, december 13, fyller Fowler 33 år. Redan en månad tidigare fick han sin bästa present. Den 18 november födde hustrun Allison Stokke en liten dotter, som fick har många olika etniciteter i generna. Rick Fowlers mellannamn är Yutaka. Hans morfar är japan och mormor är Indian. Här på bilden ovan ser vi Rickie med lilla Maya Fowler. Mamma är friidrottaren Allison Stokke, som Rickie gifte sig med i oktober 2019.

Läs mer om Rickie Fowler här >>>

Fowler satsar nu allt på familjen. Huset i Jupiter nära Tiger Woods är navet som de utgår från. Resorna är numera begränsade, dels på gruns av pandemin och dels på grund av att golfen inte har gått så bra på senaste tiden för den nyblivne pappan. I våras fokuserade han på att ta sig tillbaka till toppen och gjorde många livsförändringar. Fowler åt bättre och började träna mer, både i gymmet och på rangen.

Gick på diet

De två senaste åren har varit hans sämsta i golfkarriären sedan han blev proffs 2009. Resultaten har uteblivit och inför förra säsongen har Fowler hårdtränat och genomgått en snabbdiet i sex veckor.

– Jag tappade 2,5 kg i vikt. Inga kolhydrater eller fett, bara protein, berättade golfspelaren i en intervju med Golfweek. Ett bra sätt att rensa ut, jag känner mig fräsch och redo.

Rickie Fowler (2014) anslöt sig till Jack Nicklaus och Tiger Woods, som de enda spelarna som har slutat bland de fem bästa i alla fyra majors under ett kalenderår. Nu är det pappalivet som gäller och ryktet säger att han kommer att göra en ny tatuering för att hedra dottern Maya.

Fowler har åtminstone sex stycken redan. Den januari 2016 gjorde han sin andra tatuering, som bokstaverar morfaderns namn, Yutaka Tanaka på japanska. Den sitter på Fowlers vänstra biceps. Den tredje tatueringen är från Sommar-OS 2016 och visar de olympiska ringarna.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights