NyheterTävlingarUSA

Tigers första tävling efter svåra bilkraschen

Dimridån av osäkerhet är äntligen skingrad. Tiger Woods gör en liten comeback! På twitter meddelar nu golfstjärnan att han trots skadan från bilkraschen i februari är redo att spela tävlingsgolf med sin son.

Far och son – Tigers första tävling efter svåra bilkraschen

Alla som väntat på detta positiva besked kan nu följa det spännande mästerskapet, där major-vinnare bildar lag tillsammans med en familjemedlem för att spela ett scramble-format. I fältet finns också Henrik Stenson, som deltar i PNC Championship med sonen Karl. Tävlingen äger rum mellan 17-19 december på Ritz-Carlton Golf Club i Florida. 

Förra året gjorde far och son succé. Charlie Woods blev känd över en natt efter sitt charmiga uppträdande på banan och förstås för sitt fantastiska golfspel. ”En ny Tiger” menade golfvärlden som beundrat såg när denne 11-åring gick runt 18-hål och slog lika bra som sin talangfulle pappa.

Tiger Charlie Woods
Den 19 december 2020 spelade Tiger och Charlie PNC Championship i Orlando. Nu är det dags igen.

Tiger Woods har berättat i en intervju med Golfdigest om sina framsteg efter benskadan. Men han sade också att han är långt ifrån tävlingsform. Däremot kan han göra inhopp då och då på banan utan krav och bara på kul. Förra veckan fångades golfstjärnan på film, där han slår golfbollar på rangen. Benskyddet är på, men svingen är perfekt.

I fältet finns också Henrik Stenson, som deltar i PNC Championship med sonen Karl. Det handlar om att visa avkommorna att det är roligt att tävla och spela tillsammans.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights