Nyheter

Så firade Cam Smith The Open-segern

Med orden ”Pretty cool” förklarade Cameron Smith hur det kändes att ta hem segern i The Open 2022. Den unge golfaren från Australien blev rekord-rikare på kuppen. Aldrig förr har så många miljoner delats ut till spelarna. Smith sa att han skulle fira med öl. Det gjorde han också. Och inte glömde 28-åringen bort sina ”fellow friends” i Australien.

Öl till klubben på hemmaplan

Pappa, Des, avslöjade att hans duktige son uppfyllde traditionen, att köpa en runda öl till medlemmarna i lokala golfklubben på hemmaplan, Wantima.
– Cam kommer att göra en hjärtevärmande gest för Brisbanes golfklubb, där hans anmärkningsvärda resa började.

cameron smith the open
cameron smith the open

Och medan frågorna hänger obesvarade kvar i luften om 28-åringens framtid och den Saudi-stödda LIV-serien, solar sig Smith i sin bästa vinst hittills och upptäckte glatt att den berömda trofén kan fyllas med två flaskor Birra Moretti.

Skålade med flickvännen

Tillsammans med flickvännen Shanel Naoum skålade han i champagne hemma i lyxhuset i Florida. Naoum sägs bo med Smith i Jacksonville, där han har sin $2.4 million-dyra bostad. Paret träffades, Golf Monthly, i Florida.

cameron smith

Shanel är kiropraktiker och gick på University of North Florida och Palmer College of Chiropractic. Hon tros ha varit med Smith och hans nära och kära i mars efter att han vann The Players Championship. Smith, världens nummer 6, är hemlighetsfull om sitt privatliv och har ännu inte offentliggjort sin relation med Naoum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights