FeatureLivsstilNyheter

Golfshopparnas bästa julklappar!

Nu är det snart paketöppning vid granen igen och vad ger man då sin golfintresserade äkta hälft, barn, släkting eller vän i julklapp? Lugn bara lugn. Golfbladet.se har kartlagt golfklubbarnas bästa erbjudanden och julklappstips. Det fullkomligt snöar härliga klappar som finns att köpa till nära och kära!

Vi börjar I storstaden Stockholm och kikar in i tomteverkstan hos Johan Mihkelson Ringqvist som har populära Ekholmsnäs GK.
Redan på tröskeln hittar vi något att hänga i julgranen…Eller vad sägs om en riktigt överraskning i form av ett julkort där man ger bort ett medlemskap i Ekholmsnäs Golf Lidingö, Sveriges största golfklubb! ”Den perfekta julklappen till en golfare!” menar man att detta erbjudande är. Ja, vi håller med. Bor man i närheten av Lidingö är det riktigt bra.

Gå in här och läs mer om Den perfekta julklappen från Ekholmsnäs GK på Lidingö.

Johan Mihkelson Ringqvist har ett bra julklappstips
Resefodral med egen text

Samma golfklubb har en nätshop på sin hemsida. En golfgrej, som golfbladet.se tycker är en personlig och trevlig klapp att ge bort, är ett resefodral av hög kvalitet som får plats med både bärbagar och vagnbagar. Dessutom kan man få den med egen text. Välj vad du vill att de ska stå i samband med beställningen. Fodralet är även vadderad runt hela insidan för att skydda klubborna. Bärhandtag på både kortsida samt på mitten. TaylorMade Performance Travel Cover heter denna julklapp och priset är 1 798 kr. Som hittat!

Läs mer om detta fodral i slitstarkt PVC-basmaterial för extra hållbarhet här >>>

Golfstore Grönlund GK

Vad sägs om att ge bort golfbollar med egen text på? Så roligt för morfar att få ett så personligt paket under granen. Lätt att veta vems bollen är ute på banan så att man inte slår på någon annans boll. Grönlund GK hälsar att de inte kommer att ha öppet i shopen inför julen som de brukar ha varje år.

Ringenäs har 3 bra julklappstips

Ringenäs Golfklubb i Halmstad bjuder på tre fantastiska julklappstips med rim på köpet!
Presentkort✨ – Ge bort ett gåvokort till en vän, så kan de köpa vad som helst sen!
Titleist PRO V1 ✨ – Riktigt bra pris på riktigt bra bollar, nödvändigt för alla golfstollar!
Golfpaket – Skäm bort någon med ett golfpaket som är slående – vacker miljö och allt inkluderat, perfekt för någons välmående!

Skynda att fynda i Båstad!

Låt oss gå vidare till Båstads GK, som har massor av snygga saker i sin golfshop. Den drivs numera av Stefan Condé, som varit pro på Torekov i 25 år. 

I shoppen kan du ta del av ett mycket stort sortiment av klubbor, bagar, skor, kläder och golfprylar.  Golfshoppen dessvärre stängd för säsongen, men personalen hälsar att det går bra att handla på ett mer personligt vis.

Det finns möjlighet att boka tid med golfshoppens ansvarige Stefan Condé och julhandla i lugn och ro. Bara att ringa alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights