NyheterTävlingar

Se höjdpunkterna från Hovlands succé

Ett färskt klipp med Viktor Hovlands bästa slag bjuder vi är på här. Allt kretsar kring golf i norrmannens liv och vi lär se mycket av honom framöver. Nu vilar han ut och gläds åt segern i hemmet i Oklahoma State, där han bor med en lagkamrat. Nu har Viktor råd att köpa ett eget hus om han skulle vilja. Guldregnet i Mexiko gav nämligen unge Hovland en nätt summa på 7,2 miljoner dollar att placera på sparkontot.

Läs mer här om segern>>

Segern betyder mycket

23-åringen från Oslo segrade i söndags, och lyfte trofén mot fotograferna, som förevigade ögonblicket. Stunden är oförglömlig för Hovland och inte för minst alla norrmän, som är så stolta över nya golfundret. Våra grannar är minsann inte vana vid att ha en så duktig golfare på touren.

Stiger i graderna

Viktor Hovlands vinst i Mayakoba Classic i Mexiko 2020 betydde mycket då den lyfter honom upp till topp 15 i världen och upp till en tredjeplats i FedEx Cup. Sponsorn PING vill förstås fortsätta att leverera utrustning och guldputter till norrmannen. I samma veva vann Hovlands tjugo år äldre golfkollega Angela Stanford Volunteers of America Classic. Hon bär också PING, både som keps och klubbor. Angela Stanford är 43 år och står som klar favorit inför US Women’s Open som drar igång på torsdag.

Se Viktor Hovlands bästa slag här. Och se den enastående insatsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights