FeatureNyheterTävlingar

Se Tiger och Charlie Woods ladda inför lagdebuten

Nu gör Charlie Woods, 11, debut på mästerskapsbanan med sin pappa. Team Woods tränar så gräset yr inför tävlingen och både far och son känner segervittring. Självklart vill denna golfduo vinna.
– Jag ser verkligen fram emot att spela med Charlie i PNC Mästerskapen, som blir vår första officiella tävling tillsammans.

Tiger-Woods-11-Year-Old-Son-Charlie-Wins-Junior-Golf-Tournament.jpg

Tiger Woods log med hela ansiktet när han beskrev den oerhörda glädjen han känner att vara lagkamrat med sin 11-årige son.
– Det är helt otroligt att följa honom och se hur han utvecklas som junior.

Läs mer här>>

Pappa Tiger är knappast ensam om denna förväntan. Vi andra är minst lika taggade att se detta radarpar visa vad de går för. Alla undrar förstås om Charlie har samma supertalang som Tiger hade i samma ålder. Att det är en duktig kille råder ingen tvekan om. Inte undra på att vi svenskar är lite extra stolta, då Charlie har en svensk mamma, Elin Nordegren.

Svenska Elin Nordegren var tidigare gift med Tiger Woods och är mamma till Charlie, 11.

Läs mer här om Tiger och Charlie Woods>>

Så följ spänningen och alla slagen när Tiger Woods tävlar i PNC-mästerskapet 2020, som äger rum på The Ritz-Carlton Golf Club Orlando, Grande Lakes 17-20 december. Det är mindre än en månad kvar till Woods debuterar tillsammans med sin son Charlie i detta unika PGA Tour-evenemang där tjugo kända vinnare tävlar som ett team tillsammans med en familjemedlem.

Här kan ni se nya klippet när Tiger Woods tränar inför PNC Championship.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights