Nyheter

Tiger Woods: ”Benet kommer alltid att göra ont”

– Vissa dagar är värre än andra, säger Tiger Woods i intervjun efter första omgången av The Masters.

– Jag är inte ung längre och har inte samma styrka i kroppen som förr. Att slå tusen golfbollar om dagen. Det kan jag inte göra längre. Mitt ben smärtar och att gå från hur skadan såg ut förra året tills hur det ser ut nu har varit tufft. Massor av ispåsar har gjort att jag klarat av vissa dagar. Jag har nästan frusit ihjäl, men det har varit värt det. Jag är här nu och tävlar igen och det är magiskt!

Visade bilder på benet

Den resa som Tiger Woods har gjort är obegriplig för de flesta. Bilkraschen var allvarlig och bilderna på benet visade ett krossat skelett. I intervjun efter gårdagens Master dag 1 avslöjade golfstjärnan att han visat bilderna på skadan för några få av hans nära vänner. De blev chockade av att se hur benet verkligen såg ut efter olyckan i februari 2021.

Tiger Woods

Många operationer senare, utförda av några av USA:s främsta kirurger, har gjort underverk. Tiger har ont, men han står, går och spelar världens mäktigaste golftävling.

Men kan han vinna?

– Det som talar för honom är att ingen aktiv spelare har samma erfarenhet av bana. Ett knep är att undvika dumma misstag snarare än att vräka in birdies, och det är ingen bättre på en Tiger Woods, säger Wille Schauman som kommenterar The Masters för de svenska tv-tittarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights