NyheterTävlingar

Tiger Woods tvärvändning – bryter sin timeout för spel på Bahamas

Glada nyheter sveper in från väst. Tiger Woods berättar att han bestämt sig för att göra en comeback in i golfvärlden igen. Amerikanske världsstjärnan gör en tvärvändning. Hans tidigare beslut om att ta en lång paus från tävlingsgolfen är ett minne blott. Fyra månader borta från publiken och hetluften fick honom att längta tillbaka. Tiger Woods kommer därmed att delta i Hero World Challenge i december 2022. Tävlingen arrangeras av Tiger Woods egen välgörenhetsstiftelse och platsen är som vanligt vackra Albany GC med havet och vita stränder som kuliss.

Tiger Woods gör comeback på Bahamas

Han har vunnit 15 majors och alla vill se honom spela på Bahamas. Tiger Woods är som bekant värd för tävlingen och det är ett golfevent som han älskar. Spännande blir det den första december, då han slår ut på första tee. Senast vi såg amerikanen tävla var när han snopet missade cutten i The Open i juli. Tiger Woods vill visa att han fortfarande kan leverera. The Hero World Challenge på Bahamas är en attraktiv golftävling som drar proffspelare från världens alla hörn. Norrmannen Viktor Hovland är titelförsvarare.

Veckan efter spelar Tiger Woods med golfkompisen Rory McIlroy

Tiger Woods ska även göra ett offentligt framträdande på golfbanan en vecka senare. Den 10 december är det dags för ”The Match”, en 12-hål-lång uppvisning där han och världsettan Rory McIIroy spelar ihop och möter Jordan Spieth och Justin Thomas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights