Golfbanor utomlandsNyheterTävlingarTvTyskland

Kändisar och influencers spelar golf för en god sak i BDX Open

Man hör om och om igen att golf vinner popularitet bland den yngre generationen. BDX Open är ett levande bevis på detta. Den 17 och 18 september 2021 blir Leipzig i Tyskland ett golfmecka.

Spektakulär tävling

Näringslivsprofiler, företagsgrundare, influencers och skådespelare möts för en spektakulär tävling i GolfPark Leipzig. Med det nya evenemanget har en värdig ersättare hittats för den legendariska GRK Golf Charity, som inte spelas på grund av den nuvarande situationen.

Tyskland-1

Även i BDX Open är välgörenhet i fokus.
– Alla deltagare donerar ett belopp, som motsvarar deras handikapp till den ideella organisationen ”Viva con Agua ”för en bättre dricksvattenförsörjning i tredje världens länder”, säger Felix Schwarm, chef för restaurangen Bull & Bonito.
Tillsammans med videoproducenten och verkställande direktören för BDX Media GmbH, Benjamin Diedering, startade han projektet.

Golfbanan, den nya mötesplats

BDX Open ska inte bara vara en tävling utan snarare en upplevelse, där representanter från olika branscher och generationer kan lära känna varandra och nätverka. Målet med golfevenemanget är också att göra golf och Leipzig-regionen mer kända.

Här kan du läsa mer om när Golfbladets reporter besökte golfbanorna i Hamburg>>>

Hamburg – ät gott på stan>>>

Här kan ni se ett klipp från golfoasen Tyskland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights