Äta & Bo

Välkomna till en gastkramande tacofest

I en tid där högtider ofta går hand i hand med speciella maträtter och traditioner, har Halloween inte tidigare haft en tydlig kulinarisk koppling i Sverige.

Lätt att samlas och ha kul när maten ser kuslig ut

Men detta kan lätt ändras genom att bjuda in till en gastkramande tacofest, där nära och kära samlas runt ett bord fyllt av Tex Mex-smaker och skräckinjagande dekorationer.

Det är dags att fira årets mest kusliga familjehögtid på ett sätt som verkligen sticker ut – med tacomonster, ostspöken och mumiequesadillas, som tar middagsbordet till en ny nivå av skräck och kulinarisk njutning.

Känn den läskiga stämningen

Halloween har gradvis blivit en av de mest älskade högtiderna för barnfamiljer och unga vuxna i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Att klä ut sig, samla godis och känna den mystiska stämningen i luften är något som har charmat många.

Tänk dig spindelguacamole som smakar lika spännande som den ser ut, skrämmande spökchips som smälter i munnen och kusliga dödskallegurkor som skickar rysningar längs ryggraden. Med dessa läskigt goda tips är det enkelt att skapa den perfekta skräckstämningen vid middagsbordet och låta fantasin flöda fritt.

Låt skratt och skräck fylla luften

Plocka fram tacotallrikarna, dekorationerna och låt skratt och skräck fylla luften när du njuter av denna spännande kombination av smaker och traditioner.

Här serverar vi några läskiga recepttips från Santa Maria. Rätter som verkligen sätter ribban högt för en oförglömlig högtid som både ögat och gommen kommer att minnas länge.

Mumiequesadillas
Den mumifierade quesadillan skapar halloweenkänsla och mättar de mest lättskrämda! Skär remsor av Santa Maria Tortilla Original Medium och lägg över ostfyllningen. Glöm inte olivögonen.


Monstertacos
Skapa en monstertaco av Santa Maria Taco Shells med horn och huggtänder av Santa Maria Tortilla Chips Salted! Här sätter endast fantasin gränserna.


Kusliga tortillas
Stansa eller skär ut kusliga former ur Santa Maria Tortilla Original Medium. Toppa med allt du älskar och få perfekt kusliga tortillas.


Knapriga dödskallegurkor
På halloween finns det bara dödskallegurkor. En favorit hos de modiga – och ett måste på tacofesten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights