Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Vegan Gourmetfiléer med potatispuré & örtpesto - Golfbladet
Äta & Bo

Vegan Gourmetfiléer med potatispuré & örtpesto


Vill du servera något riktigt gott som ser mycket mer avancerat ut än det är? Nu har Golfbladet ett tips på ett nyttigt recept för alla golfare.
Prova veganska filéer från Quorn serverade med den här lena potatispurén, en spännande ärtpuré med mynta samt en mild
örtpesto. Lite mer tidskrävande – men inte alls svårlagat!

4 st Quorn Vegan Gourmetfiléer
4 portioner

2 msk agavesirap
Olivolja
Potatispuré
400g mjölig potatis
1 dl vegansk crème fraîche
3 msk olivolja
Salt & peppar
Ärtpuré med mynta
3 dl gröna ärtor
1 kruka färsk mynta
3 msk olivolja
Salt & Peppar
Örtpesto
2 dl blandade färska örter
1 dl cashewnötter
0,5 dl olivolja
2 msk pressad citron
Salt
Peppar
Till servering
Picklad morot
Balsamico
Sriracha
Färsk körvel

Koka potatisen mjuk och pressa den i en potatispress. Tillsätt crème fraîche, olja, salt och peppar

och blanda till en puré.

Mixa ingredienserna till ärtpurén med en stavmixer.

Mixa ingredienserna till örtpeston med en stavmixer.

Tillaga Quorn Vegan Gourmetfiléer i stekpanna med olivolja och salt på medelvärme. Tillsätt
agavesirap och låt filéerna bli gyllene.

Skär filéerna i skivor och montera tallrikarna: dra ut örtpesto i botten. Spritsa potatispuré, ärtpuré
och lägg sedan på filéerna, har du inga spritspåsar går det fint att portionera ut puréerna med sked.
Lägg ut picklad morot, droppa ut balsamico och sriracha och toppa med färsk körvel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights