Nyheter

Golfbaren satsar vidare i Sundbyberg

Med fem anläggningar är Golfbaren en väletablerad aktör i Stockholms nöjesutbud. Nu fortsätter de sin satsning med en helt ny golfbar i unika Signalfabriken i Sundbyberg. En tydlig signal om att The Minigolf Experience är helhetsupplevelsen som lockar allt fler.

I ett pressmeddelande berättar man nu att Golfbaren öppnar Signalfabriken den 1 december. Bakom SIGNAL står Golfbaren-gruppen som sedan tidigare har välbesökta anläggningar i Kristineberg, Aspudden, Nacka Strand och Jungfrusund samt flaggskeppet SWING by Golfbaren i Vasastan i centrala Stockholm. 

Golfboll

Med nytillskottet i Sundbyberg tar de nu The Minigolf Experience vidare in i framtiden.
– Vår vision är att skapa unika mötesplatser, göra bra saker och ha kul tillsammans under resan. Sundbyberg har lockat oss sedan många år tillbaka. Redan första dagen vi tittade på lokalen föddes de initiala tankarna kring inredning och tema. Platsen är a och o när vi tittar på intressanta projekt och möjligheter. Känns det rätt kan det mycket väl bli fler golfbarer under 2022, men tillväxt är inget självändamål. Vår prioritet är att etablera SIGNAL och välkomna gäster att uppleva The Minigolf Experience, god mat och dryck med minigolf som central del, säger Hans Olofsson, Golfbarens grundare.

Ny träffpunkt

Förutom 12 utmanande och finurliga hål erbjuder SIGNAL by Golfbaren två barer för champagne och öl med baranpassad meny, samt en generös yta anpassad för socialt mingel, möten, fester, familjehäng och after work.

Inramningen är viktig för hela upplevelsen och Golfbaren arbetar med lokalt anpassade teman och koncept för varje ställe. SIGNAL tar avstamp från Signalfabrikens historia, främst 1930–1950-talet då industriella verksamheter som Sieverts Kabelverk, Järn-Alpha och LM Ericsson huserade i kvarteret i centrala Sundbyberg.

SIGNAL har utformats med en känsla av ”factory chic”, och med inslag från Sundbybergs historia och många av de företag som verkat där. Allt i en miljö som nostalgiskt och underhållande berättar spännande saker om platsens historia. Historiskt korrekt men med glimten i ögat.

Som ”pricken-över-i” har lokalens belysning skapats av den i branschen välkända ljusevangelisten Svante Pettersson. Hans förmåga att med till synes enkla medel och udda lösningar låta belysningen bidra starkt till helhetsupplevelsen gör återigen underverk för en Golfbar.  

lfbaren

Sundbyberg är en av landets snabbast växande kommuner. Som alltid vill Golfbaren vara den ”lokala hjälten” som värnar kringområdet i skapandet av mötesplatser. Grundaren Hans Olofsson, som själv har en lång bakgrund som bangolfproffs, spelade för Sundbybergs Bangolfklubb 1995–1999 och var bland annat ledande spelare bakom klubbens sex SM-guld och Elitserievinster under dessa år. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights