Nyheter

Två olika sätt att tjäna pengar på golf

Kan man tjäna pengar på golf? Svaret på den frågan är att man kan det. Antingen är man väldigt duktig golfspelare eller så är man bra påläst och vinner genom att betta på sporten. Låt oss berätta mer.

Att man kan tjäna mycket pengar på att vara duktig på golf är knappast någon hemlighet. Här på Golfbladet har det tidigare skrivits en artikel om hur mycket pengar olika golfspelare dragit in. 

Det är allt annat är små summor som de bästa spelarna tjänar. Tvärtom. Golf är en sport där det ibland förekommer enorma pengar. Dels från sponsorer och dels via prispengar. 

Men att bli bäst i världen på golf eller ens bland de 100 bästa i världen är allt annat än en barnlek. Det ligger otroligt mycket jobb bakom en framgångsrik golfspelare. Många timmar varje dag, vecka och månad. Tycker man om det och att man till slut lyckas tjäna pengar på det, så är nog allt arbete man lägger ner värt det. Fråga bara svensken Ludvig Åberg som gått bra på sistone.

Betta på golf kan ge dig pengar

Om du själv inte är duktig på att spela golf så kan du alltid betta på sporten. Är man påläst och har bra koll så kan man via olika bettingsidor satsa pengar på golfturneringar som anordnas runt om i världen. Det kan i längden ge en ganska så bra avkastning, även om det inte är på samma nivå som golfspelarna själva tjänar via sina avtal och prispengar.

På Bettingstugan.se hittar ni över 30 olika bettingsidor där vi vågar lova att nästan alla, om inte alla bolag, har ett spelutbud på golf. Eftersom golf är en så pass stor sport brukar det finnas spel att hitta varje vecka. Fördelen med att många bettingsidor har golf i sitt utbud är att du också kan jämföra oddsen mellan olika bolag. Spelar du hos bolaget med högst odds så kommer du också lättare gå med vinst i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights