NyheterTävlingar

U.S. Open – Rory McIlroys skjorta stal showen

Rory McIlroy visade framfötterna och gjorde en mycket bra första runda i US Open. Han avslutade galant och delar andraplatsen tillsammans med svenske David Lingmerth, Callum Tarren och Joel Dahmen. Adam Hadwin är i ensam ledning på fyra under par.

Vann golftävling i Kanada

Med en inledande runda 3-under 67, placerade McIlroy sig i en utmärkt position ett slag efter ledaren Adam Hadwin. Plötsligt är han i toppform igen. Förra veckan vann 33-åringen från Holywood i County Down i Nordirland RBC Canadian Open i Ontario. Det var den 21:a segern i hans karriär, en seger som flyttade honom förbi Greg Normans rekordsegrar.

Viktigt att få en bra start

Inför dagens runda är Rory McIilroy hoppfull:
– Man känner att man är rätt i turneringen från början av veckan, vilket är skönt, sa McIlroy. Jag går in ( i dag fredag) med tankesättet att fortsätta spela på och bra. Om du inte får en bra start börjar negativa tankar smyga sig in. Det är verkligen annorlunda mentalt, när man får en bra start, och ja, jag måste bara fortsätta med det.

David Lingmerth

David Lingmerth, en av fyra svenskar i årets U.S. Open, tog sig in i fältet som reserv efter att Martin Kaymer lämnat återbud. Lingmerth gick ut på sitt förstavarv på torsdagsförmiddagen och fick en perfekt start på majorn. 34-åringen var bogeyfri och efter 67 slag, tre under par.

David Lingmerth hade många fina tröjor att välja mellan och visade snyggt upp alternativen på sin Instagram. Han valde dock att ligga lågt rent mönstermässigt med en ljusblå piké.

Syntes ordentligt på golfbanan


Medan svensken tog det piano med sin klädsel och undvek skrikiga plagg, såg Rory McIlroy till att verkligen synas på golfbanan. Han rockade loss i en skjorta med blommönster. Under omgången väckte det lite kärlek-eller-hat-uppståndelse på sociala medier.

Den fyrafaldiga majorvinnaren fick även uppmärksamhet för sitt nordirländska temperament. Bunkerslagen fick honom att tappa humöret och han ”gjorde en McEnroe” (som i sin stjärnera utagerade sin ilska på tennisbanan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights