GolfpärlorNyheter

Golf Plaisir tog hem priset som bästa golfresearrangör

Årets World Golf Awards gala ägde rum i Abu Dhabi. Det är årets stora event inom golfbranschen där det delas ut priser i en mängd olika kategorier. Årets bästa golfresearrangör är ett av de mest prestigefyllda priserna på galan. Golf Plaisir dominerade den nordiska marknaden och tog hem klassen i Sverige, Danmark och Finland.

– World Golf Awards är speciell eftersom det är både bransch och gästerna som röstar fram vinnarna. Detta gör det naturligtvis extra kul att motta dessa prestigefyllda priser. Utmärkelserna ger oss en tydlig fingervisning på att vårt nära och täta samarbete med våra golfdestinationer runt om i världen bidrar till våra gästers positiva upplevelse på plats och att kopplingen till Golf Plaisir är så stark att man även väljer att stödja oss med sin röst. Mycket har hänt i reseranchen de senaste åren med pandemi och andra globala oroligheter. Dessa händelser ökar behovet av trygghet när man ska ut och resa och att vi som golfresearrangör kan infria detta och se en stärkt relation med våra många återkommande gäster är naturligtvis ytterst glädjande, säger Mattias Damberg, Manager på Golf Plaisir:

– Vi fortsätter vårt dedikerade arbete med att utveckla vår verksamhet och vår främsta drivkraft är att alltid sätta gästen i fokus vilket gör det särskilt glädjande att detta uppmärksammats på World Golf Awards. Slutligen vill jag tacka alla som röstat på oss, alla partners samt vår fantastiska personal, som hela tiden gör sitt yttersta.

Erik Bengtsson representerade Golf Plaisir vid World Golf Awards i Abu Dhabi.

World Golf Awards är en systerorganisation till Grand Travel Awards. Förutom priset som bästa golfresearrangör delar man även ut priser i en mängd andra olika klasser. Exempelvis bästa golfbana, bästa golfhotell och bästa golfresmål. World Golf Awards delar också ut utmärkelser som årets golfarkitekt och mest miljövänliga golfbana.

Kristianstads GK vann priset för Sveriges bästa golfbana och Ekerum Resort Öland vann i kategorin Sveriges bästa golfhotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights