NyheterUtrustning

Håll dig varm, torr och snygg på golfbanan i höst

PING lanserar nu sin kollektion av herrkläder för höst/vinter 2024 som innehåller teknologiskt drivna vattentäta plagg och säsongsbetonade kläder som fortsätter att visa företagets passion för att erbjuda golfare moderna och funktionella kläder.

Taran 3L-jackan är höjdpunkten för regnställen i kollektionen och är designad för optimal spelbarhet i blött väder. Den är tillverkad i ett trelagers stretchvävt tyg som erbjuder överlägsen vattentäthet (20,000 mm) och andningsförmåga (20,000 g/m2). Jackan förkroppsligar vad en vattentät jacka ska vara: skyddande, andningsbar och byggd med golfaren i åtanke. Den nya innovativa sömlösa konstruktionen under armen möjliggör en bättre rörelsefrihet. Det inre lagret har ett unikt material som skapar en känsla av komfort mot huden.

I kollektionen finns också Levan Graphene Jacket, en vidareutveckling av den teknologi som redan varit del av PINGs tidigare höst/vinter-kollektioner. Graphene-teknologin ger värmebevarande egenskaper för förbättrad temperaturreglering i kallt väder och långvarig komfort oavsett väderförhållanden. Den är fullproppad med tekniska funktioner för högsta möjliga prestanda på golfbanan.

En jacka för de kallaste dagarna

PING fortsätter med sin välkända Norse-serie – en serie plagg, alla designade med marknadsledande PrimaLoft-isolering som är perfekt anpassade för att prestera i vinterförhållanden. Norse S6 Jacket är designad för de kallaste dagarna och är designad för att du ska kunna svinga fritt och självsäkert på banan.

Norse S6 Hooded Jacket är designad för värme och vindtålighet tack vare det sömlösa quiltade PrimaLoft ThermoPlume-materialet på fram- och baksidan. Dess moderna design inkluderar en förbättrad huva, vilket ger en modern passform och siluett. Med sitt mångsidiga skydd och kärnisolering är detta den perfekta övergångsjackan som skyddar golfare under alla årstider och varierande förhållanden på banan.

En mängd olika färgkombinationer

Den nya kollektionen erbjuder en mängd olika färgkombinationer som passar alla smaker. Från traditionella blå och marinblå toner till nya säsongsfärger som Mushroom och Russet, finns det oändliga alternativ.

För de som söker ett vinterplagg som är varmt men med en modern passform och design har PING introducerat tre nya fleecejackor och tröjor i kollektionen. Som det perfekta mellanlagret med vattenavvisande yta erbjuder Firth, Astle och Whister de perfekta plaggen för de dagar när ett vattentätt plagg inte riktigt behövs. Med ett komfortabelt, borstat stretchfleece-material är dessa fleecejackor och tröjor precis vad som behövs för en kyligare dag.

Slutligen breddas sortimentet av stickade plagg med tillägget av Cranford, en hybridstickad tröja, och Murphy, en fullt fodrad tröja. Båda ger en look som fungerar både på och utanför banan. Båda tröjorna är tillverkade av merinoull, designade för full värme och komfort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights