NyheterTävlingar

Vinn en D9-driver från Wilson!

Wilson Golf har tillverkat golfprodukter i över 100 år och sedan 1914 har Wilson vunnit flest majortitlar av alla klubbtillverkare.

Gene Sarazen, Sam Snead, Arnold Palmer, Patty Berg, Johnny Miller, Payne Stewart … listan på stora golfspelare som spelat med Wilsonklubbor är både lång och imponerande. 2019 vann Gary Woodland U.S. Open på Pebble Beach med Wilsonklubbor i bagen. Det är den senaste majorn för Wilson som vunnit majortävlingar varje decennium de senaste hundra åren!

Med hjälp av hundratals datorsimuleringar från Wilsons designprogramvara där datorn mäter olika prestandaegenskaper har Wilson tagit fram D9-drivern som ger dig högre bollhastighet, maximal längd och även väldigt förlåtande. Med sin stora sweetspot som går hela vägen ut till tån och hälen kan D9-drivern bli din bästa vän på golfbanorna i sommar!

Varje millimeter av D9-drivern har finslipats för bästa prestanda. Den har begåvats med en teknik som heter PKR (Peak Kinetic Response) som är den mest avancerade teknik som Wilson någonsin satt in i en golfklubba. PKR innebär att träffytan är indelad i en mängd olika zoner som ska se till att maximera längden och även ge den förlåtande egenskaper.

På toppen av klubbhuvudet finns ett trelagers Composite Crown av Kevlar och kolfiber för att neutralisera vibrationer för en solid känsla och ge ett skönt ljud. Den är också otroligt lätt, vilket innebär en lägre tyngdpunkt och snabbare klubbhuvudhastigheter för bättre bollflykt och mer längd.

Klicka på denna länk för att komma till tävlingen där du kan vinna en D9-Driver från Wilson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights