Nyheter

Anders Timell visar formen på favoritbanan

Jodå, det finns en hel del kända ansikten ute på banorna, både i Sverige och utomlands. På instagram skriver radioprofilen att han älskar golf och har lagt upp en film från favoritbanan Valderrama Golf Club. Han har sommarhus i Åkersberga och brukar hänga på Ullna GK med polarna Tomas Brolin, Lasse Berghagen och Foppa. Men att det skulle bli just sporten golf som blev hans stora passion i livet, kunde han inte ana:

– Jag var snarare emot golf. Men när jag till slut stod där på Ängsbanans första tee frågade jag min tjej varför man skulle slå över parkeringen på hålet. Hon föreslog att jag skulle vända på mig och sikta mot fairway i stället. Så mycket golfare var jag då, vid 30 års ålder, säger Anders Timell i en intervju.

Intresset tog fart

Anders tog grönt kort och började spela allt oftare. De första fem sex åren tog intresset fart ordentligt. Det var då han kände hur längtan efter att att gå ut på banan började växa sig allt starkare under vinterhalvåret. Golfresor är därför något som denne entusiast gillar. Här ser vi hur det såg ut på Valderrama.

View this post on Instagram

Jag älskar Valderrama Golf Club! #callaway

A post shared by Anders Timell (@anderstimell) on

Valderramas fairways har beskrivits av både spelare i världseliten och ledande golfskribenter som de bästa i Europa, kanske t.o.m i världen. Det är inte en enkel bana, vilket inte heller varit avsikten. Valderrama är designad för utmana både tanke och precision vid varje slag. Volvo Masters firade sitt 20 års jubileum, som den äldsta fortgående turneringen med en ensam sponsor inom Europeisk golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights