Golfbanor utomlandsGolfresorNyheter

Spanska PGA Catalunya Resort har prisats

Golf World har precis utsett spanska PGA Catalunya Resort som tredje bästa golfresorten i södra Europa i en ny omröstning.

Bästa resort i Spanien

Den spanska PGA Catalunya Resort utanför Girona harhamnat i fint sällskap, detta sedan den kom på tredje plats i Golf Worlds omröstning av bästa golfresorter i södra Europa. Den blev också utsedd till den bästa i hela Spanien. 

En bana i världsklass

I omröstningen gavs Golf World-resorten följande motivering; ”Här hittar man golf-faciliteter av världsklass och några av de bästa ställena att spela på i Europa.” Resorten ligger nästa Girona Costa Brava Airport och det är heller inte långt till flygplatsen i Barcelona. 

Golf World gav också ett omdöme om ett av hotellen som finns inom resorten, Hotel Camiral. De skrev ”hotellet erbjuder en lyx och en komfort att sällan skådat slag”.

Restorten öppnades redan 1999 och har sedan dess fått både utmärkelser och haft många nöjda gäster genom åren. Här finns flera hotell att bo på men också ett antal eleganta moderna villor och exklusiva lägenheter att hyra.

Foto Pressbilder/Hotel Camiral, Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights