Nyheter

Banchefen på Omberg golfresort: ”Vi ska vara osynliga”

Följ med till Ombergs golfresort och se de ”osynliga aktörerna som gör besöket unikt för spelupplevelsen”. Se och hör hur banorna sköts.
– Gästerna ska inte se oss, men de ska tänka efteråt – hur gick det till egentligen? Allting var klippt, allting var perfekt. Man drivs ju av att se nöjda golfare, säger banchefen för Ombergs golfresort, Mattias Wulff.

Visionen: Ge golfspelarna en perfekt golfupplevelse

Anläggningen ligger vackert vid Vättern och ägarna har en tydlig bild av att bjuda gästerna på den bästa golfupplevelsen som möjligt. varje dag för att besökarna ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi försöker hålla en bra finish och greeenerna ser vi till att göra så spelbara som vi bara kan.

Anpassar golfbanan till vilka som ska spela under dagen

– Vi frågar oss, vem ska spela banan i dag? Hur ser väderprognosen ut? Är det nybörjare, elitgolfare eller är det företagsgolf i dag? Vi vill sätta flaggorna, så att banan blir anpassad till rätt golfspelare. Är det helg ska det inte vara för svårt för spelarna. Vi har vissa värden som vi strävar efter att ligga på, beroende på målgrupp. Vi märker att vi får nöjdast gäster med tio som stimptal och vi kan hålla ett bra speltempo genom att planera flaggplaceringen, säger Mattias Wulff, som är stolt över sitt arbete på Omberg resort.

Fokus på helhet, såväl som detaljer. Det är något banchefen mattias Wulff är expert på. Han är före detta proffsgolfare, vilket gör att han kan spellängder och vet vad som gör en härlig spelglädje.

– Vi syns inte, men är alltid klara med golfbanan när spelarna kommer dit för att slå ut. Hemligheten är också att vi har sett till att ta bort många träd och sly så att gästerna slipper leta boll!

Här en film där från Pitch 22.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights