Nyheter

Bryson DeChambeau: ”Inte sant det som sägs”

Amerikanske golfstjärnan Bryson DeChambeau tillbakavisar alla de rykten som florerar på sociala medier. Den kände golfspelaren menar att det inte är sant, det som sägs. Men vad är det då som antytts och som fått golfvärlden att koka?

Bryson DeChambeau bröt Saudi International

När ”vetenskapsmannen”, som han kallas, bröt Saudi International efter första ronden den 3 februari blev många förvånade. Bryson DeChambeau tvingades även lämna återbud veckans Genesis Open på Riviera Country Club utanför Los Angeles. Anledningen till avhoppet från golftävlingen var den höftskada, som han ådrog sig efter att ha ramlat och i kombination med en handskada sedan tidigare, gör att spel på banan inte var möjligt.

Bryson DeChambeau golfspelare
Golfspelaren Bryson DeChambeau menar att ryktena är falska

Men rykten säger att andra, mer spektakulära ting ligger bakom Brysons plötsliga beslut om att inte delta. Det är bland annat webbtidningens ”No Laying Ups podcast”, som hävdar att DeChambeau bestämt sig för att inte spela mer på PGA-touren.

Miljardregn väntar golfaren efter tour-byte?

Ryktet säger att Texas-miljonären Bryson skulle bli ännu rikare genom att spela på en annan tour. 135 miljoner dollar sägs DeChambeau ha erbjudits för att byta tour.

No Laying Ups har i ett samtal med Golfchannel gått ut med att DeChambeau bestämt sig för att anta anbudet från Saudifinansierade Super League och inte spela mer på PGA-touren.

Dementerar falska golfrykten

Men nu går golfspelarens agent Brett Falkoff ut och dementerar ryktena, som han menar är falska och helt tagna ur luften.
– Det är grundlösa rykten. Genesis Open är en av Brysons favorittävlingar men kan inte spela på grund av skadorna.

Själv skriver Bryson på sin officiella Instagram:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights