Nyheter

Barfota är bäst…

Kanske har han skapat en ny trend, den färgstarke golfaren John Daly som vi tidigare skrivit om här på sajten i samband med hans tragiska cancerdiagnos. Men nu låter han sig tala om i helt andra mer positiva sammanhang.

Hole-in-one utan skor

John Daly slog nämligen ett Hole-in-one utan skor på fötterna i veckan. Den 54-årige golfaren deltog nyligen i en välgörenhetstävling i Virginia, för att samla in pengar till den amerikanska militären, närmare bestämt till soldater i Navy Seals. Då kunde man se John Daly slå en lång boll (på närmare 120 meter) som blev till en hole-in-one – och det helt barfota, rapporterar webbtidningen The Denver Channel.

John Daly

Besökarna blev som galna av lycka och Daly såg mycket nöjd ut han också. Viktigt nog med tanke på den tuffa cancerdiagnos han fick för en tid sedan då han fick reda på att han drabbats av cancer i urinvägarna och att han måste göra en operation. Nu har han gjort sin operation, men det finns tyvärr en 85% risk att cancern kommer tillbaka, enligt Daly själv.

Hoppas på ett mirakel

John Daly sa för några veckor sedan i en intervju, att allt han kan göra är ”bara hoppas på ett mirakel”. Daly har under sin karriär vunnit hela fem PGA Tour titlar och anses vara en av de större profilerna i golfvärlden.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights