Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Bästa tacon till fredagsmyset och golfen i Mexiko - Golfbladet
Äta & BoNyheter

Bästa tacon till fredagsmyset och golfen i Mexiko

Varje vecka har ju en fredag. Här serverar Golfbladet recept på två supergoda tacos från Santa Maria, en vego och en med pulled pork. Så passande att ha något lättlagat och smakrikt i texmex-väg till tv-sändningarna från golftävlingen som spelas just i Mexiko, eller hur? Proffsen håller för fullt på att kämpa om segern i 2022 World Wide Technology Championship på Mayakoba.

Taco på fredagen

Pulled pork tacos med kålsallad och picklad rödlök

Ingredienser:

Pulled Pork
500 g benfri fläskkarré
1 påse Santa Maria Taco Spice Mix Hot Cayenne
Aluminiumfolie

Picklad rödlök
1 st rödlök
1 dl vitvinsvinäger
2 msk socker
1 tsk salt

Tillbehör
1 paket Santa Maria Tortilla Original Small (8-pack)
400 g blandad, strimlad kål
Santa Maria Chili Mayo
1 kruka koriander

Gör så här:
• Värm ugnen till 175 °C.
• Gnid in köttet med kryddmixen och slå in i aluminiumfolie.
Tillaga i ugnen i minst 80 minuter.

• Låt köttet vila och dra sedan isär det med två gafflar.

• Skiva löken tunt och blanda med vitvinsvinäger, socker och salt.
Låt vila 30 minuter.

• Strimla kålen.

• Stek eller grilla tortillan. Lägg på strimlad kål, pulled pork,
picklad rödlök, chilimayo och koriander.

Tortilla chips

Pulled vego med kålsallad och picklad rödlök

Ingredienser:

400 g pulled vego eller vegofärs, naturell
1 påse Santa Maria Fajita Spice Mix Original
1 msk rapsolja

Picklad rödlök
1 st rödlök
1 dl vitvinsvinäger
2 msk socker
1 tsk salt

Chilimayo
1 dl vegansk mayo
0,5 msk sriracha

Tillbehör
1 paket Santa Maria Tortilla Original Small (8-pack)
400 g blandad, strimlad kål
1 kruka koriander
Gör så här:
• Stek vegoproteinet i rapsoljan. Tillsätt kryddmixen.

• Skiva löken tunt och blanda med vitvinsvinäger, socker och salt.
Låt vila 30 minuter.

• Strimla kålen.

• Stek eller grilla tortillan. Lägg på strimlad kål,
vegoproteinet, picklad rödlök, chilimayo och koriander.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights