Nyheter

Bryson DeChambeaus kalsongtrick på Bahamas

Det går bra nu, kan vi konstatera efter att ha surfat in på Bryson DeChambeaus instagram. Det är inte dags än för Tiger Woods mästerskap Hero World Challenge 2021 på Albany, Bahamas. Datumet är satt till 29 november – 5 december.

Sol på magen

Hursomhelst är den långtslående amerikanen från Dallas i Texas på plats redan nu. Och vem skulle inte vilja vara det? Bilden på DeChambeau ser riktigt semesterlik ut. Golfstjärnan sitter i aktern på en snabbgående båt och vattnet glittrar i bakgrunden. Han har tagit av sig tröjan för att få lite sol på tvättbrädan. Solglasögonen är på och allt ser perfekt ut. Förutom kalsongen som sticker fram över mjukisbyxorna.

Modemiss?

– Inget som Bryson DeChambeau gör är slumpmässigt, säger en vän till honom.
Därför kan man ana att modemissen är helt medveten. Synliga kalsonger är inget som någonsin har varit önskvärt i gentlemanna sporten golf och inte i andra sammanhang heller. Och DeChambeau klär sig alltid snyggt. Han kan koderna. Varför då denna fadäs?
Den nedhalade byxan gör att kalsong-kanten syns, men golfarens huvudsponsor. Så smart av ”Vetenskapsmannen”. Puma-märket brukar ju finnas på kläderna han bär på tävlingarna. Även utan keps och tröja lyckas alltså Bryson göra sin samarbetspartner nöjd – med Puma på kalsongen .

Det är intressant hur golfstjärnornas instagram ofta är rena rama skyltfönstret för olika produkter. Budskapen är inte sällan väl dolda, men uppfattas ändå av betraktaren. Vissa golfare, exempelvis Henrik Stenson, är väldigt (över-)tydliga med att de frontar sina sponsorsprodukter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights