LivsstilNyheter

Bryson DeChambeaus nya vinstmaskin i Texas

Bryson DeChambeau, den 30-åriga golfstjärnan från Dallas i Texas, har en biffig summa pengar att investera i olika projekt efter karriärbytet till LIV Golf.

Han ledde nyligen sitt lag, Crushers GC, tills seger i LIV Golf-lagfinalen och är även kapten för sitt lag. Men det är inte det enda åtagandet han har så här års. Den långtslående golfstjärnan är involverad i en ny anläggning. Han har nyligen lanserat ”UnderPar Life,” en spännande satsning som syftar till att förändra golfupplevelsen.

Den första anläggningen för UnderPar Life kommer att öppnas på Hawks Creek Golf Course i Fort Worth i Texas.

Rekordlångt hyresavtal

Bolaget har skrivit ett imponerande 99-årigt hyresavtal med klubben och det väntas nu öppna en ny anläggning inom ett år. Denna satsning kommer att innebära 42 slagplatser med Trackman-teknik på två våningar. Anläggningen kommer också att ge golfare möjlighet att slå slag upp till 500 yards (cirka 457 meter). Syftet med detta projekt är att göra golfsporten mer tillgänglig och prisvärd för alla.

Bryson DeChambeau spelar golf

Bryson DeChambeau har uttryckt sin vision för detta initiativ och säger att det kommer att göra golf ”mer prisvärt, tillgängligt och roligt för alla.” Det är en ambitiös målsättning att föra in golf till en bredare publik och bryta ner några av de barriärer som har hållit vissa människor borta från sporten.

UnderPar Life sägs inte bara att erbjuda avancerade golfanläggningar, utan ska även inkludera närspelsområden i tour-klass, professionella instruktörer och gym för träning och förbättring av golfspel. Dessutom kommer det att finnas barer och restauranger inom området, vilket skapar en komplett upplevelse för golfare och besökare.

UnderPar Life ska se till att locka fler att intressera sig för golf

David Deering, är en av delägarna i projektet. Han är medveten om att Topgolf finns på marknaden. Ändå berättar han för Golf Digest att han ser UnderPar Life som något som vänder sig till en bredare målgrupp. Alltså inte bara till de redan aktiva golfarna.

Genom att erbjuda en träningsanläggning i världsklass och skapa en heltäckande golfupplevelse, siktar UnderPar Life på att vinna marknadsandelar och locka nya golfentusiaster till sporten.

Bryson DeChambeau vill konkurrera ut Topgolf

Bryson DeChambeau och hans team ser ut att vara engagerad i att förändra golfvärlden och göra sporten mer tillgänglig och spännande för alla. Det återstår att se hur detta initiativ kommer att påverka golfsamhället och om det kan konkurrera med befintliga aktörer som Topgolf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights