NyheterUtrustning

PING släpper sin största damkollektion någonsin

Den nya vår och sommarkollektionen från PING bygger vidare på framgångar från tidigare år och blir den hittills största damkollektionen någonsin från företaget, som gör att kvinnliga golfare får tillgång till ett stort utbud med mängder av olika plagg där funktion och mångsidighet ligger i fokus.

Tack vare fyra helt nya teman erbjuder den nya kollektionen fler valmöjligheter än någonsin och samtliga plagg är noggrant designade och utvecklade med de allra senaste och prestationsdrivna teknologierna och materialen.

Split Ball Polka Dot-temat är en rolig, enkel och elegant design baserat på en palett av svart, vitt och den trendiga nyansen ”Cool Lilac”. Laguna Beach-temat bygger på ett texturerat tryck med aquatoner och en kontrasterande ”Flamingo Pink” för en kraftfull look.

Mono Flower-temat innehåller ett blommönster med en effektdesign i monotona färger och en touch av Cool Lilac för att ge en modern twist som förkroppsligar en kombination av både skarp och mjuk femininitet. Sist men inte minst, Op-Art-temat som är designat för dem som söker en mer djärv look med grafiska linjer och former som skapar en sofistikerad, abstrakt effekt.

En nyhet för den här säsongen är PING Carla Dress, en klänning som är designad för optimal komfort och rörelsefrihet ute på banan. Tack vare SensorCool-teknologin kan kvinnliga golfare vara säkra på att de kan prestera på topp i detta tekniskt imponerande plagg. Med en öppen, ribbad V-ringning och krage i mandarinstil samt avtagbara underbyxor, ger den här klänningen en elegant look.

Kollektionen har dessutom ett imponerande utbud av byxor med olika passformer och stilar som passar alla golfare. Vic är skurna i en sofistikerad 7/8-längd och är ett nytillskott i byxutbudet. Byxorna har en elastisk midja och är designade med ett pressveck framtill för att ge en stilren, skräddarsydd siluett. Med andra ord; den perfekta moderna golfbyxan för vår- och sommarsäsongen.

Detta nytillskott ansluter sig till en redan framgångsrik kollektion av byxor med modeller som den moderna Verity Trouser med avsmalnande ben och fyrvägsstretch för överlägsen komfort och rörelsefrihet. Margo Trouser är ett annat populärt val och erbjuder en klassisk siluett med SensorCool-bomull för bästa möjliga prestanda och stretch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights