NyheterUtrustning

Cobra storsatsar på touren

Cobra Puma Golf drar nu igång en storstatsning på deras spelare på DP World, Challenge och Ladies European Tour, med lanseringen av en toppmodern Tour Truck. Den nya lastbilen är fullt utrustad med alla redskap som krävs för att tillgodose behoven hos spelarna som tävlar på de olika tourerna. Den nya Tourtrucken har en toppmodern verkstad och en lounge för spelarna, för att på bästa sätt se till att spelarna kan prestera på toppnivå.

– Detta är en viktig investering för vårt företag i vår ambition att fortsätta ta marknadsandelar, säger Henrik Pantzar, Head of Golf Cobra Puma Golf Europe.

– Den nya Tourtrucken och det förstklassiga stödet för våra spelare är en del av vår övergripande strategi för att stärka vår position, öka vår synlighet och hjälpa fler golfare att njuta av spelet.

Den specialbyggda lastbilen har tre huvuddelar som maximerar utrymmet med en stor entré, en verkstad och slutligen spelarloungen.

En plats där spelarna kan koppla av

Det välkomnande atriumområdet är inrett för att ge spelare och personal ett utrymme att sitta ner och ta en kaffe eller något kallt medan de väntar på att klubbor ska byggas eller justeras. Spelarloungen går ett steg längre och erbjuder spelarna en plats att koppla av från banan, med alla moderna bekvämligheter inklusive sköna soffor, TV, telefonladdare, ett schysst ljudsystem, Wi-Fi, videospel och mer.

2023 kommer att fortsätta att vara ett hektiskt år för Cobra Puma Golfs spelare i Europa med uppemot 18 tävlingar i flera olika länder.

Den nya tourlastbilen, som debuterar i Rom Italien för Italian Open, kommer också att åka till Holland, Tyskland, Sverige, Danmark och ett antal klassiska golfbanor under hela säsongen, och serva spelare vid varje stopp på vägen.

Jubileumsår x 2

Introduktionen av den nya tourlastbilen markerar en period av betydande investeringar för Cobra Puma Golf och indikerar en ny nivå av engagemang för de spelare som tävlar i Europa. Eftersom Cobra och Puma firar sina 50- och 75-årsjubileum i år, är denna investering avgörande för tillväxten och stödet för den europeiska golfaffärsenheten.

– Vår första prioritet inom sports marketing är att säkerställa att vi erbjuder våra spelare den bästa möjliga servicen, säger Joe Folker, Senior Manager Sports Marketing, Cobra Puma Golf Europe.

– Den nya tourlastbilen och all teknik den ger betyder att vi kan fortsätta att säkerställa att våra spelare är har allt de behöver för att ge sig ut och prestera på högsta nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights