NyheterTävlingarUSA

Brysons tunga Masters

Bryson DeChambeau hade yrsel, magont och var illamående och efter 36 hål på Augusta tog han ett Covid-19 -test. Det var negativt.

Brysons förvandling

Inför starten hade han allas blickar på sig och förväntningarna har varit stora på 27-åringen från Kalifornien. Som bekant har denne keps-klädde stjärna stigit på golfhimlen genom sina otroligt långa slag. På en imponerande kort tid har Bryson DeChambeau lagt på sig en mängd muskler som genererat enorma längder från tee. Amerikanen spillde ingen tid under nedstängningen på grund av coronaviruset.

Gick upp två tröjstorlekar

I stället gick han in i hemmagymmet, tränade och åt protein och bra mat, och kom ut två tröjstorlekar större. Brysons förvandling under coronapandemin har varit snackisen i golfvärlden länge nu och US Masters skulle bli en tävling som han skulle kamma hem.

Men starten gick inte alls som väntat. I stället var det en svag insats av ”vetenskapsmannen”, som Bryson DeChambeau kallas. Han testades för COVID-19 på fredagskvällen efter att ha upplevt yrsel och magont. DeChambeaus testresultat var negativt och han avslutade sin andra runda på lördagsmorgonen. DeChambeau förklarade att det började snurra i huvudet torsdag kväll och yrseln fortsatte hela lördagen. Bryson klarade dock cuten inför helgens spel.

Se intervjun

Här kan ni se en intervju med Bryson DeChambeau, som berättar om sitt illamående>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights