NyheterUtrustning

Cross Sportswear lanserar golfkollektionen SS23 – En hyllning till golfmodet

Från lekfulla djurmönster till stickade västar, Cross vårkollektion har inspirerats av golfmodets glansdagar på 60-talet och matchats med dagens passform och funktion. Golfvärlden har aldrig varit mer orädd och Cross är återigen redo att skaka om den.

Vintage-mode har givit oss ändlös inspiration under åren och 60-talet var en epok med fantastiska looks, livsstil och golf. För första gången började modevärlden snegla mot vad som hände ute på gatorna och inte tvärtom. Mods, hippies och rockstjärnor satte den estetiska scenen och modet skapades av den som bar det. Till vårens kollektion har Cross grävt djupt i arkiven samtidigt som de omfamnar dagens mångfald i stil och personlighet som utvecklar golfen till en mer öppen och intressant industri för varje år.

Mode och stil är subjektiva företeelser och det är underbart när människor uttrycker sina personligheter, likaså på golfbanan. Antalet kombinationer av stilar och färger har aldrig varit fler än idag där våghalsigt blandas med klassiskt sofistikerat. Golf-sneakers matchas med skräddarsydda looks och alla möjliga variationer av passformer och mönster går självsäkert genom demografierna.

Vårens kollektion vill hylla detta och ifrågasätter regler och konventioner med allt från lekfulla djurmönster och sportiga känningar till stickade västar och revärer. I vanlig ordning förenas stilsäker innovation med deras flerfaldigt prisbelönta vädermaterial och i merparten av deras överdelar återfinns bambu-blandning som driver väta, odör och bakterier. Så om du vill ta din golf till nästa nivå och samtidigt göra ett statement på banan kommer denna kollektion att passa utmärkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights