Nyheter

Därför svallar känslorna för Jon Rahm

Jon Rahm ångrar inte sitt beslut att lämna PGA-touren för LIV Golf. Dock har det varit ett par känslosamma månader för spanjoren, som lämnat PGA-touren bakom sig.

Han missade titelförsvaret förra månaden på både The Sentry och American Express, och kommer att missa ytterligare en nästa vecka på Genesis Invitational. För två veckor sedan kunde han inte spela på Torrey Pines, där han är en tvåfaldig vinnare med 2017 Farmers Insurance Open, hans första PGA Tour-seger, och 2021 US Open, hans första stora mästerskap.

Jon Rahm– Det var mycket svårare att vara hemma och inte tävla och veta att de där evenemangen pågick. Palm Springs och Torrey, de veckorna var svåra. Jag har förklarat så många gånger hur viktig Torrey är för mig, förklarade Rahm tidigare i veckan inför sin andra LIV Golf-start.

– Och att köra förbi Phoenix så ofta som jag var tvungen och veta att jag inte skulle spela där, det är definitivt känslosamt. Det är en av de saker som jag kommer att sakna, berättade Rahm i en intervju nyligen.

Såg lätt ut för Jon Rahm

Tvåbarnspappan från Spanien fick det verkligen att se enkelt ut i sin debut förra veckan på Mayakoba i Mexiko, där han avslutade T-3 för att leda sin Legion XIII till lagtiteln i deras första tävling. Alla ögon har varit riktade mot Rahm sedan hans chockerande flytt till den saudistödda golftouren med tanke på hans tidigare kommentarer om 54-hålsformatet, och även om 29-åringen verkar njuta av sina tidiga dagar med LIV, sneglar hans ögon fortfarande åt ett annat håll.

Plötsligt förändras förutsättningarna för spelarna, som länge stått emot frestelsen att gå över till den saudi-stödda golftouren. De kan inte glömma sitt forna PGA även om bankkontot visar på fler nollor än någonsin tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights