Golfbanor utomlandsGolfpärlor

Easton Golf Academy med Balance Golf gör succé

Nästan 17 000 fler aktiva golfare 2021 och nu släpps restriktioner runt om i världen. Att boka golfresa är hett igen och särskilt en bra träningsresa. Easton Golf Academy fortsätter våren 2022 sin framgångsrika resa tillsammans med Balance Golf.

Golfen i Sverige växer snabbt och allt fler vill utveckla sitt golfspel, vilket Balance Golf tagit fasta på. Balance Golf är ett träningskoncept som individanpassar fullt ut och leds av Erik Blomqvist.

I dagsläget finns 17 Balance Golf Centers med 31 utbildade tränare runt om i Sverige. Dessutom har man i vinter startat ett golf management bolag och tagit in 4 lovande tourspelare i sitt stall.

Var på Morgado

– Balance Golf växer och vi vill ge fler möjligheten att uppleva vårt koncept. Ett sätt är såklart att samarbeta med en trovärdig researrangör och det har vi funnit i Easton Golf, säger Erik Blomqvist, grundare och huvudägare till Balance Golf. Tillsammans gjorde vi en fantastiskt trevlig och utvecklande Easton Golf Academy på Morgado i höstas och vi har bestämt att det här vill vi fortsätta med.

Instruktion med Erik Blomqvist

Easton Golf har arrangerat golfresor i snart 30 år till kända och okända resmål, både i och utanför Europa. Resorna innehåller mycket, utan att för den skull alltid kosta skjortan. Paketen har flyg, hotell, greenfee och på alla platser finns golfvärd för att hjälpa till att göra resan minnesvärd.

Närhet till kunder

– Easton Golf Academy är återkommande sedan länge i vårt program och vi är mycket glada att få göra dessa träningsresor tillsammans med Balance Golf och Erik framöver”, säger Mattias Wistrand, VD på Easton Golf. Han fortsätter:
– Både Erik och jag tror på närhet till våra kunder och hög kvalitet i vad vi levererar, det känns som en ”perfect match” att vi nu samarbetar på detta sätt.

Erik fyller i:
– Intresset för golf och att utveckla sitt eget golfspel är enormt i Sverige just nu. Och efter två år av pandemi så saknar väldigt många att vara ute och resa. Nu när vi ser slutet och restriktioner börjar tas bort runt om i världen väntar en anstormning av golfsugna resenärer, så det ska bli riktigt roligt det här”. ”Ja, och det gäller nog att vara ute i god tid, för platserna kommer snabbt att ta slut.

Fåtal platser kvar

Nästa Easton Golf Academy går 12 mars och det finns endast ett fåtal platser kvar för den som är sugen. Läs mer om Easton Golf Academy här: https://www.eastongolf.se/golfresor/easton-golf-academy/valle-del-este och om Balance Golf här: https://balancegolf.se/

Om Easton Golf

Easton Golf är Sveriges största svensk- och privatägda golfresespecialist. Företaget grundades 1993 och har resor till både klassiska golfresmål i Spanien, Portugal och Turkiet, och till annorlunda guldkorn på golfresekartan såsom Norra Cypern, Grekland och Tunisien. Golfen är i centrum på våra resor och levereras med en hög servicenivå av våra Eastonvärdar på plats under vistelsen. Vi är kända för vår Easton-anda där glädje och gemenskap är centrala begrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights