Nyheter

Se Jon Rahms nya pappabild: ”Så stolt”

Det går bra för spanjoren, som har mycket att vara glad för. Förutom golfen är familjen är hans stora fokus och Jon Rahm tar sig tid mellan tävlingarna att ägna kvalitetstid med sitt barn. Här är semesterbilden som golfstjärnan Jon Rahm nu visar upp på sociala medier. Gullig, eller hur?

För närvarande är Jon Rahm, Spanien, världsetta, och vi förstår var han får sin energi och inspiration i från. Sonen Kepa Rahm är bedårande och så lik sin pappa, tycker ni inte? Kepa är en liten Masters-baby. Han föddes precis i tid så att pappa han till Augusta.

Nära missa stortävlingen

Hustrun Kelley Cahill, tog bilden. Hon födde lille Kepa i april förra året (2021). Men det var nära att Jon Rahm missade US Masters.
Spanjoren hade tidigt meddelat att om Kelley åkte in till BB innan Masters var slut, skulle han avbryta tävlingen.

– När telefonen ringer flyger jag, berättade golfettan.

Jon Rahm

Den spanska världstrean Jon Rahm har tidigare sagt att han skulle lämna Masters och Augusta National direkt om hans fru Kelley skulle börja få värkar inför födseln.

Men han och arrangörerna av US Masters kunde andas ut. Tidigt på lördagsmorgonen föddes lilla Kepa Cahill Rahm och tajmingen var helt perfekt för att Jon skulle hinna vara med under födseln, tillbringa lite tid tillsammans med sin nya familjemedlem och sedan åka till Augusta National för att spela årets första herrmajor.

Kastar spjut


Man måste ju säga att hans hustru är pricksäker. Men så är ju även Kelley en idrottsstjärna. Nu är hon inte aktiv, men har tävlat i spjutkastning. Paret träffades vid Arizona State University och gifte sig i Spanien i december 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights