Golfbanor utomlandsGolfpärlorNyheter

Fem hotell för en aktiv semester i vår

Under de senaste månaderna har webbsökningarna på träningsresor ökat drastiskt bland svenskarna. Det är en söktrend som tyder på att fler vill ägna sig åt aktiviteter så som padel, cykling, vandring och golf på semestern i vår. De som väljer att åka på en resa i vår kan dessutom boka sin resa till ett bättre pris än under högsäsong. Det finns många resmål som passar utmärkt för de som vill kombinera sin semesterresa med sin favoritaktivitet och TUI listar fem av dem.

Efter att ha tillbringat mycket tid på hemmaplan finns en längtan hos många efter att komma ut och uppleva nya platser och skapa nya minnen. Statistik visar att sökningarna på träningsresor har ökat inför våren och nu börjar svenskarna komma i väg på efterlängtade resor fyllda av aktiviteter och upplevelser. Hos TUI finns många valmöjligheter bland hotell för den som vill ha en aktiv semester. I vår är det perfekta tillfället att besöka resmål runt om i Europa för att utföra sina favoritaktiviteter i vacker natur och lagom varm temperatur. Många av hotellen har ett brett urval av aktiviteter, såväl lugna som fartfyllda. Det är ett högt tryck på bokningar under april och maj månad, men det finns ännu ett fåtal platser kvar.

Aktiva resor

– Efter två år av pandemi ser vi att många vill resa för att uppleva nya saker och skapa nya minnen. Vi ser även en tydlig trend för aktiva resor vilket är väldigt roligt då vi har många resmål under våren och sommaren för de som vill ha en aktiv semester, säger Adam Györki, kommunikationschef på TUI.

Hotell för dig som vill spela padel

Under det senaste året har padelresor varit den mest eftersökta typen av aktivitetsresa bland svenskarna och för padelfantasten är TUI Suneo Supetar ett utmärkt hotell. Hotellet ligger på den vackra ön Brac i Medelhavet och på anläggningen finns flera padelbanor.

Här kan du njuta av den populära sporten i ljuvlig utomhusmiljö. På ön finns dessutom både vackra stränder och vandringsleder, vilket gör den till ett perfekt resmål för de som vill kombinera avslappning med träning.

Hotell för dig som vill cykla

De som gärna tar sig fram med cykel borde boka en resa till Rhodos och bo på Magic life Plimmiri. Omgivningarna är perfekta för att cykla mountainbike och hotellet har ett fantastiskt läge precis intill stranden. Du kan enkelt låna proffscyklar och åka på guidade turer runt om ön.

Här kan man även slappna av på hotellets spa, gå på yogaklasser, skjuta pilbåge eller spela tennis på en av hotellets banor. Eller varför inte ta flyget till Mallorca och bo på Blue Star Viva Blue? Det är ett populärt resmål för cyklister och ön erbjuder utmaningar för såväl nybörjare som vana cyklister i ett utmärkt klimat under våren. Blue Star Viva Blue är ett av Mallorcas mest uppskattade hotell med sitt relaxområde, mysiga lägenheter och smidiga cykeluthyrning.

Hotell för dig som vill spela golf

Golf är en aktivitet som passar utmärkt att göra på semestern och även för den golfspelande är Mallorca ett passande resmål. TUI har flera hotell som har nära samarbete med golfbanor. Ett av dem är Robinson Cala Serena som är ett hotell för den som vill ha en aktiv semester. Förutom möjlighet att spela golf finns flera pooler, gym, spa, tennis- och padelbanor. Det här är ett hotell för den som vill vara aktiv, samt äta nyttigt och gott!

Varje dag serveras fräscha kvalitetsbufféer som kan avnjutas på hotellets takterrass till en vacker utsikt.

TUI Blue Sensatori Atlantica Aphrodite Hills är beläget på Cypern och här finns något för alla. Vill man koppla av finns möjlighet att njuta av en behandling på hotellets prisbelönta spa eller att ta en drink på någon av hotellets restauranger. På anläggningen kan man spela tennis, hyra cykel och gå på yogaklasser med utsikt över det klarblå havet. En ynka pitch ifrån hotellet finns en golfbana som har blivit utsedd till Cyperns bästa 18-hålsgolfbana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights