NyheterTävlingar

Får Grillo dansa Macarena i finalen?

Andra rundan i Mexiko-tävlingen började inte bra. På grund av dåligt väder blev det en timmes försening på alla starttider. Spridda regnskurar och en vind på 7-15 mph försvårade möjligheterna för spelarna.

På grund av mörkret avbröts den andra omgången för dagen kl 18:10 mexikansk tid. 18 spelare hann inte fullfölja så de fick vänta till morgonen därpå.

Grillo leder Mayakoba Golf Classic efter andra rundan

Golfbladet.se kunde ju berätta att skotten Russel Knox ledde efter första rundan. Han var skuggad av Emiliano Grillo från Argentina och amerikanen Tom Hoge, två golfare som andra dagen spelade ännu bättre. Ledartavlan har således ändrats. Nu är det Grillo som dragit ifrån och ligger hela 13 under par. Tom Hoge delar andra plats med landsmannen Tony Finau. Knox har rasat ned till en fjärde plats. Rafflande fortsättning alltså i Mexiko.

Tony Finau har varit bland de 20 bästa i världen från augusti 2018, även om hans enda seger på PGA-touren fortfarande är Puerto Rico Open 2016. Nu är han riktigt taggad på att vinna. I en intervju säger han att inget med golf är lätt:
– Man måste förtjäna varje seger, varje bra boll.

Tony Finau från USA

Det är stor sannolikhet att det blir seger för 28-årige Emiliano Grillo, som då får köra sin favorit segerdans – Macarena. Det är nämligen så att argentinarens fru heter Macarena och paret har som sin grej att dansa till den populära ”Macarena-låten” med Los del Rio.

Självfallet bjuder vi på höjdpunker även från andra rundan – här nedan ser ni senaste klippet från Mexiko:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights